Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Nu toate femeile sunt curve

Nu toate femeile sunt curve

5
Nu toate femeile sunt curve

bc696vkcaaaqz1p-jpg-large

Am auzit mai mulți băieți/bărbați spunând replica lui Napoleon: „Toate femeile sunt curve. Mai puțin mama și soră-mea… Totuși, și ele sunt femei”.

Sunt curioasă dacă tu, ca bărbat, te-ai dus vreodată la doamna mă-ta și i-ai spus în față chestia asta. Adică: „Hei mama! Știai că ești o curvă? Scuze, n-o zic eu, ci Napoleon…”.

De ce să desconsideri femeia?

Oricât de tare ai fi suferit din cauza vreuneia, oricât de spart ți-a fost sufletul în mii și mii de bucăți, oricât de mult te-ai fi târât pentru a aduce-o înapoi în viața ta, crezi că e corect să spui că TOATE femeile sunt curve?

Va veni o zi când una dintre aceste curve va fi mama copiilor tăi. Iar tu vei uita că săruți buzele care au luat mădularul a nu știu câți inși în gură.

Dar până atunci, te crezi „king of the jungle”, nu? Asta e societatea din secolul XXI, au apărut o serie de cutume și tu nu știi să gândești rațional.

…Și totuși, pentru că știi tu de ce ai ajuns la concluzia asta, cred că depinde în mare măsură de ceea ce alegi.

Dacă îți iei una care și-a băgat silicoane și-n cur, și-n țâțe, și-n bot, sau dacă o „arde” prin Bamboo, Fratelli, Boa și nu știu ce alte cluburi, fără să fi ajuns vreodată într-o sală de teatru, atunci e problema ta! Nu te văita că ce curvă e! Ai știut de la început că nu e o sfântuliță.

Deci… eu nu înțeleg. Nu înțeleg bărbatul care urlă-n stânga și-n dreapta că femeia „lui” a fost o curvă, care l-a făcut de bani, care și-a tras-o cu alții, care și-a bătut joc de sentimentele lui. Da’ ești chior, frate?!

N-ai cum să nu observi dacă aleargă după bani și distracții. Și dacă observi, dar tot o vrei, atunci nu te mai plânge că s-a dus după unul cu mașină mai șmecheră ca a ta și cu un cont gras. Clar, motorașele tale sunt mult prea slabe dacă te încurci cu o astfel de femeie! Şi până şi o „astfel de femeie” are dreptul la viaţă, la şansă şi la iubire. Iar cuvântul în sine, „curvă” este destul de ordinar şi îmi displace total.

Nu toate femeile se f** oricând și cu oricine. Cum nu toți bărbații sunt misogini, onaniști și porci. Iar dacă sunt astfel, atât ele, cât şi ei, este fix problema lor. Nu e nimeni în măsură să judece pe nimeni şi viaţa nimănui.

PS: Scuzați limbajul, știu că e un pic… obraznic.

Articolul precedent Iubirea te prostește
Articolul următor Când un bărbat joacă la două capete…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!