Acasă TOP Nunta anului | Harry & Meghan, cel mai frumos cuplu regal

Nunta anului | Harry & Meghan, cel mai frumos cuplu regal

0
Nunta anului | Harry & Meghan, cel mai frumos cuplu regal

Nu aveam cum să nu scriu despre ei. Și nu pentru că este nunta anului 2018 (nunta secolului chiar), nu pentru că este nuntă regală, ci pentru că cei doi sunt superbi împreună. Formează un cuplu atât de frumos și par să se iubească cu adevărat. Vă amintiți de Lady Diana și de Prințul Charles, care au fost întrebați, în primul lor interviu, dacă se iubesc? Ea a răspuns ”Categoric”, iar el ”Depinde ce înțelegi prin iubire”. Acolo nu am văzut ce vedem la cei doi care și-au unit destinele ieri. Nu am văzut tandrețea, privirile, sărutul și frumusețea pe care le vedem la Meghan și Harry. Pesemne că Prințesei din ceruri i-au curs câteva lacrimi privind la fericirea fiului său :).

Americancă, mulatră, divorțată, cu trei ani mai mare, fără un nume nobil. So what? Tocmai asta o face specială, faptul că iese din tiparul tradițional al ”soțiilor regale”. Meghan Markle este o femeie frumoasă și inteligentă, care a rupt barierele prin iubire, această forță din Univers, mai puternică decât orice altceva pe lumea asta, care dă sens și înțeles vieții.

Știți cum se întâmplă cu marile povești de iubire. Trebuie să te afli în locul și în momentul potrivit. Așa a fost și la ei. Chiar Harry a spus că s-au aliniat astrele. Dacă s-ar fi întâlnit în urmă cu zece ani, când el o ”ardea” beat prin cluburi și prin baruri, probabil că ea doar l-ar fi salutat și ar fi mers mai departe. Însă acum el chiar își căuta o parteneră, iar ea, de asemenea, era într-o perioadă în care se simțea pregătită să înceapă o relație. Și așa a început totul. Un prieten le-a ”aranjat”, pare-se, o întâlnire. S-au întâlnit și a doua zi, iar pentru a treia întâlnire, Harry, deja impresionat de frumoasa actriță, a invitat-o într-o vacanţă exotică în sudul Africii, în Botswana, unul dintre puţinele locuri în care prinţul se poate ascunde de  presă. Patru luni au ținut relația cât de secret au putut.

Meghan: ”Era o seară obişnuită… O seară relaxată, încercam să gătim nişte pui şi a fost o surpriză incredibilă. A fost atât de dulce şi de natural şi foarte romantic. S-a aşezat în genunchi. Țin minte că nici nu l-am lăsat să termine. L-am întrebat: Gata? Pot să zic DA?”.

Harry: ”Nici măcar nu m-a lăsat să termin. Au urmat îmbrăţişări şi aveam inelul pe deget. Am întrebat-o dacă pot să-i dau inelul. A fost un moment drăguţ, eram doar noi doi şi cred că am reuşit să o iau prin surprindere”.

”Ceea ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă” 🙂

Articolul precedent Filmul de weekend: Minunea
Articolul următor Test de CULTURĂ GENERALĂ: Începem săptămâna cu brio?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!