Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu O iarnă ca-n povești

O iarnă ca-n povești

2
O iarnă ca-n povești

beautiful-winter-download-hd-town-twinkle

 

Iarna a venit mai devreme decât o așteptam. Măcar de-ar fi fost călduroasă, însă e frig de-ți clănțăne dinții. Ca să nu mai zic că la mine nu au dat încă drumul la căldură. Brrr! Stau cu gazele pornite și cu un calorifer electric. Sunt foarte friguroasă.

Chiar îmi doresc o iarnă ca-n povești, așa cum am avut, de altfel, atunci când eram copil. Nu era nici foarte frig, zăpada era mare și pufoasă, iar vremurile păreau mai ușoare.

Iarna asta nu m-a găsit prea bine. Iar probleme cu serviciul, iar probleme în viața sentimentală, iar… singură.

Atât de complicată sunt, Doamne?!

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!