Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu O iubire vindecă pe alta

O iubire vindecă pe alta

1
O iubire vindecă pe alta

Se spune că timpul vindecă rănile. Și asta am spus și eu mereu.

Este adevărat, într-o oarecare măsură. Însă nu de unul singur. Gândind  în trecut, nu treci peste suferință. 

Și orice iubire va fi mai frumoasă decât cea de dinainte. Poate că e mult spus „o nouă iubire”. Pentru că, dacă ai iubit cu adevărat, nu poți sări așa ușor în brațele altcuiva. Dar în niciun caz nu e bine să te refugiezi. Ai nevoie să te „hrănești” cu oameni de tot soiul. Mai buni, mai răi, important e să ieși din starea de nostalgie.

Probabil că o nouă iubire este de ajutor.

Însă eu am o rețetă specială. Așa, ca pentru sufletul meu. Și sper să vă fie de folos. Așa cum mi-a fost și mie… cândva. Iar cea mai mare avere pe care o ai tu, așa cum o am și eu este fără de preț și de neînlocuit: SUFLETUL.

1458710_278861345657298_5261949945404555126_n copy copy

 

 

 

 

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!