Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu O partidă reușită de sex este meritul femeii

O partidă reușită de sex este meritul femeii

6
O partidă reușită de sex este meritul femeii

205138

Posibil să-mi sară în cap bărbații, însă argumentez cele spuse în titlu.

Dacă femeia nu se umezește, nu este excitată la maximum, nici partida de sex nu va avea un final pe măsură.

Oricât de mare ar avea-o el, dacă nu există dorință, pasiune, poftă din partea ei, e în zadar. O penetrare adâncă poate fi egală cu zero, dacă înainte nu are loc un preludiu de calitate. Iar dorința bărbatului poate scădea rapid dacă nu are un feedback. Deși el se excită mult mai repede și nu are nevoie de prea multă stimulare pentru a atinge orgasmul.

Sigur că și bărbatul are rolul lui. Însă el simte altfel. Poate să dorească orice femeie care arată bine și pe care o vede pe stradă. Nu prea se întâmplă des să auzi o femeie spunând „ce bun e ăsta și ce l-aș f***!”…

Personal, n-am avut parte de partide nereușite, însă tot rămân la ideea că un sex bun este, în mare parte, meritul femeii. Repet, în mare parte.

Eu sunt mai… ciudată, aș spune (spun asta pentru că n-am mai auzit nicio femeie să gândească astfel), pentru că mă simt bine în pat dacă am și sentimente pentru persoana respectivă. Iar după prima partidă de sex, sentimentele se amplifică. Și abia apoi vine, din punctul meu de vedere, meritul bărbatului, în egală măsură cu al femeii.

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Bărbatul, slab în fața femeii
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

  1. Tu vb din pct tau de vedere, ca femeie. Adica argumentele aduse sunt mai mult ptr ce face sexul great pt o femeie. Cand vine vorba de barbati (pastrand argumentele de aici) depinde de fiecare. Sunt unii care nu se simt bine daca ea nu se simte, sunt altii care n-au nici in clin nici in maneca, ei vor sex, olbtin placere si placerea ei nu conteaza neaparat in asta.

    Tu esti mai romantica, si nu o zic cu repros. Vezi mai romantic si mai feminin situatia.

    Cat despre partide nereusite, ultima a mea a fost cam nereusita. A avut si putine momente bune dar per ansamblu nereusita. A fost o completa deruta din partea ambilor, amplificata in principal de mine.

  2. De ceva vreme am in minte si eu un articol pe acest subiect, dar pe care nu am reusit sa il scriu inca. Ideea este ca am concluzionat din proprii experiente, dar si discutii cu persoane din ambele sexe, ca „Punctul G” atat la femei cat si la barbati se afla in creier. Adica, atunci cand ai atractie foarte mare pentru partener/a, „termini” aproape imediat si bine, dar daca nu exista acea atractie si savarsesti partida de sex doar de dragul miscarii fizice, ai parte de un mare esec. Acest lucru l-am dedus in urma cu niste ani cand am ajuns sa fiiu intr-o relatie cu o tipa pe care nu o dorisem niciodata, dar de la care am aflat ulterior ca ea ma dorea de cand ma cunoscuse. Rezultatul: ea orgasme multiple, iar la mine era cate unul cu chiu cu vai ………. desi pana la ea ajunsesem sa am ceva mici complexe la capitolul „satisfacerea partenerei” :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!