Paște fericit!

0
Paște fericit!
gethumb-details-php

Este primul an în care, în Vinerea Patimilor, eu am rămas acasă. De regulă, eram la Denie, cântând Prohodul. Am avut o mică problemă, dar de vină este și vremea. Cert este că nu m-am dus. N-am fost nici o prea bună credinioasă. Nici n-am ținut multe zile de post, nici nu m-am spovedit, deci nu mă împărtășesc. Oare câți ani au trecut de când am făcut-o ultima dată? Mulți, oricum.

Mă bucur de puținul timp petrecut cu mami meu, ajutând-o la mâncare. După care, downloadez ”Iisus din Nazaret”, film pe care îl văd în fiecare an, fără să mă plictisesc.

Doresc tuturor un Paște minunat, cu multă căldură, liniște și fericire! Să fiți iubiți!

Roxana B.

Articolul precedent Un filmuleţ emoţionant. Dă-ţi voie să plângi…
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!