Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Plăcerea de o noapte: O faci sau nu? :)

Plăcerea de o noapte: O faci sau nu? :)

0
Plăcerea de o noapte: O faci sau nu? :)

Încep cu ceva foarte important și sincer: personal, nu sunt de acord cu aventura de o noapte, dacă vorbim de înșelarea partenerului. Dar în articolul din această seară, nu este vorba de persoanele implicate în relații, și nu, nu le judec, dacă așa simt, e alegerea lor, nu știu ce motive îi îndeamnă să ajungă aici, de asta, le și lăsăm deoparte.

Nevoia sexuală este una destul de importantă, atât pentru femei, cât și pentru barbați. Știu că sexul este mai bun dacă implică sentimente, dar cum există dragoste fără sex, așa există și sexul fără dragoste!

Să ne imaginăm următoarea situație, poate, în seara aceasta vei ieși în oraș, cu gândul de a găsi pe cineva cu care să încerci asta sau poate pur și simplu, ieși cu prieteni și acolo, ți se întâmplă următoarea fază: cunoști un tip/ă, un dans, un pahar de vin și uite așa, se întâmplă magia, simți că vrei să ajungi la etapa următoare, pentru că există chimia aia fizică. Ce faci? Tu alegi, bineînțeles, dar eu zic să încerci, de ce nu, poate chiar vei avea o noapte foarte tare! Sper să nu îmi sară cineva în cap, nu instig la sex ocazional, doar din când în când ,â dacă vrei să experimentezi ceva nou pentru tine și poate în felul acesta, reușești și îți depășești anumite limitări ale tale, dacă le ai, dacă nu, bănuiesc că ști deja că poate ieși mega fantastic sau poți să te alegi cu o amintire amuzantă :).

Ce mi se pare foarte important pentru o chestie de genul acesta este următorul lucru: nu trebuie făcut pentru a-ți lua revanșa, căci, te vei simți vinovat/ă sau pur și simplu, ți se va părea că te-ai mințit pe tine însuți, nu trebuie făcut pentru  a uita pe cineva, căci cu siguranță, nu vei uita și vei face comparație între cele două persoane și cu atât mai mult nu trebuie să ai așteptări (aici, hmm, mă refer la femei, în majoritatea cazurilor pe care eu le știu, au așteptat să fie sunate a doua zi și să înceapă să creadă că au o relație cu persoana respectivă, nu zic că in cazul bărbaților, nu este posbilă asta, dar mai rar în cazul lor).

Am vrut să abordez acest subiect, pentru că există tentația asta și de cele mai multe ori, oamenii cu care am discutat mi-au mărturisit că și-ar dori, dar că nu e bine. Cine decide pentru tine, dacă e bun sau nu, lucrul respectiv: mama, tata, prietenii, societatea sau tu? Și cum mă ghidez după principiul următor, așa cred că merge aplicat pentru oricine decide să încerce experiența asta: decât să regreți un lucru și să îl faci la momentul nepotrivit, mai bine să îl regreți că l-ai făcut și, poate, așa știi ce e bine pentru tine și ce nu, care îți este limita și ce poți accepta.

Și la final, cum zice reclama de la prezervative: Fac ce vreau, dar știu ce fac! Poate, chiar iese cu artificii pe tavan :D!

PS: Acest articol merge de minune cu filmul de mai jos, pe care-l recomand atât mie, cât şi vouă ;).

Autor… Anonim 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!