Acasă Arhiva Porți galben? Află ce spune această culoare despre tine

Porți galben? Află ce spune această culoare despre tine

0
Porți galben? Află ce spune această culoare despre tine

flowers-roses_00393383

Știai că dacă porți o anumită culoare aceasta spune ceva despre personalitatea ta? Gândește-te care este culoarea care îți place cel mai mult. Știu că se poate întâmpla să-ți placă mai multe culori, însă trebuie să existe una specială. Ce nuanță preferi atunci când îți zugrăvești casa, când îmbraci un tricou sau o rochie, când porți o pereche de pantofi sau când alegi un buchet de trandafiri ori de lalele?

Dacă ai ales GALBEN, iată ce spune această culoare superbă despre tine.

Ești o persoană optimistă, energică, iubești viața și debordezi de fericire. Oferi căldură și emani bunătate, oricine dorindu-și să fie prin preajma ta.

Se spune despre culoarea galben că este caracteristică persoanelor posesive și geloase, răutății, ipocriziei și falsității. Este însă vorba de galben murdar. Dacă ne referim la galbenul pal, atunci caracteristice îți sunt cele scrise mai sus.

Acest galben frumos de care vorbim, asemeni razelor de soare, este specific persoanelor inteligente puternice și luptătoare.

Pentru mine, galben = inteligență, căldură, lumină, intimitate, plăcere, putere, stimă de sine, înțelegere, zâmbet, rază de soare, iubire.

Tu ce culoare preferi? 

Articolul precedent Ai burtică? Uite cum poţi scăpa de ea!
Articolul următor Porţi verde? Iată ce spune această culoare despre tine
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!