AcasăArhivaPorţi roşu? Iată ce spune această culoare despre tine!

Porţi roşu? Iată ce spune această culoare despre tine!

Published on

spot_img

deepika-padukone-twitter

Să porţi roşu este întotdeauna o provocare. În viziunea multor persoane se spune că dacă o femeie poartă constant culoarea roșu înseamnă că este foarte pasională. Aţi văzut că majoritatea celebrităţilor care păşesc pe covorul roşu poartă inclusiv şi exclusiv o rochie roşie. Să porţi roşu este o artă, nu poţi alege la întâmplare nici rochia, nici pantofii, nici rujul, nici neglijee-ul.
Tu ştii ce spune această culoare despre tine?
Încă din copilărie, într-una dintre cele mai „dulci” poveşti, o aveam pe Scufiţa roşie, îmbrăcată în rochiţa ei scurtă, până la genunchi şi ciorăpeii albi, care, iată, sunt foarte populari în zilele noastre, iar bentiţa din capul ei era de aceeaşi culoare cu îmbrăcămintea: roşie. De asemenea, Dorothy din Vrăjitorul din Oz avea pantofiorii roşii precum rubinul.
boden-yellow-trousers-and-pink-tassel-shoes
Culoarea roșu simbolizează pasiune, căldură, foc, entuziasm, captează imediat atenția și poate da senzația de vivacitate și putere.
Această culoare are o semnificație diferită în lume. Pentru Europa această culoare exprimă poftă de viață, iubire, dragoste, extaz, în Orient – roșu evocă căldură intensitate, trăire extremă. În India, roşul este asociat norocului, îndeosebi punctul roşu pictat pe frunte aduce noroc. De asemenea, aceeaşi semnificaţie o are şi în China, unde miresele se îmbracă în rochii roşii.
fashion_picture_woman_with_autumn_clothes_blond_woman_red_clothes_wallpaper_resize
Femeile care poartă roşu dobândesc o putere de seducție incredibilă, reușesc să fie stăpâne pe multele dintre situațiile care se ivesc și această culoare chiar le întinereşte. Adevărul este că, indiferent de  ce nuanță ar folosi, e vorba de atitudine. Ador femeile care știu să se pună în valoare cu un roșu aprins, într-o zi banală a săptămânii, în care doar s-a dus la piață și a negociat la un preț extrem de bun câteva kilograme de fructe. Era sigură din momentul în care a plecat de acasă că va obține ceea ce caută în rochia simplă roșie și cu gust.
6994461-red-fashion
Desigur, eleganța acestei culori a stârnit imaginația bărbaților, aceștia fiind atrași de femeile îmbrăcate în roșu sau care au cel puțin un accesoriu roșu decât de cele îmbrăcate în alte culori. Este culoarea lui Cupidon şi a diavolului, culoarea focului şi a sângelui.
Pentru mine roşu = putere, feminitate, control, seducție, mândrie, pasiune erotism, nebunie… precum o durere de plăcere…
Care este culoarea ta peferată? 🙂
121

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...
error: Content is protected !!