Proastele au noroc?!

Published on

spot_img
43975379-cached

Fără să vreau, mă tot lovesc de zicala asta. Sună urât, știu. Am întâlnit multe proaste și chiar sunt norocoase. Le văd că sunt proaste, poate din cauza lipsei lor de experiență sau a lipsei de cultură. Și nu e vina lor.

Dintotdeauna am simțit nevoia imperioasă de a fi iubită și de a iubi, eu – fata cuminte, deșteaptă, citită, care a pus suflet în toate. Aș fi ipocrită să nu recunosc că dragostea mi-a fost împărtășită, însă realizam, mai târziu, că aspir la ceva mai mult decât putea respectivul să-mi ofere (iar aici nu includ partea materială).

Ce înseamnă o femeie proastă?

Că atât gândește ea, că nu poate evolua mai mult decât a făcut-o până în prezent, o femeie simplă, care nu stă să citească sau să se gândească la carieră. Dar are, în schimb, un bărbat care se va întoarce întotdeauna la ea, așa proastă cum e. Îi gătește, îi spală și are o viață în doi așa cum își dorește aproape orice femeie. Da, dar și eu gătesc, sunt gospodină în bucătărie, lady pe stradă și mă ”dezlănțui” în pat.

Cu toate astea ….

Nici nu știu să răspund. Au proastele noroc sau e doar chestia aia de ”atât vrei, atât ai”?! Sau, pur și simplu, niciodată nu le poți avea pe toate?! Bine, la mine e un haos pe toate planurile, dacă stau să-mi citesc postările din ultima vreme. Însă am înțeles că nu e suficient să-i citesc pe Hemingway și pe Coelho…

Iar în final, menționez faptul că nu vreau să fiu interpretată greșit și nu vreau să jignesc pe nimeni cu această postare. Cu toată sinceritatea, aș alege oricând să fiu una dintre aceste proaste, cu ghilimele de rigoare, evident.Întotdeana aș prefera familia în locul carierei. Le consider proaste pe acele femei care, deși au tot ce-i mai frumos în viață, nu știu să-și țină bărbații lângă ele. Intră în monotonia aia, casă – serviciu – casă. Un bărbat inteligent nu alege o femeie care se pricepe doar la gătit, spălat și să ofere copii. Pentru asta, poate să plătească oricând o femeie…

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....
error: Content is protected !!