Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Provocarea AM/N-AM. În curând, cu el și ea :).

Provocarea AM/N-AM. În curând, cu el și ea :).

0
Provocarea AM/N-AM. În curând, cu el și ea :).

Până dau drumul la vlog, zic să continui cu scrisul. Nu că l-aș lăsa deoparte după aceea. Doar că mă voi axa mai mult pe partea asta de video. Haideți să vedem: AM sau N-AM? PS: Răspundeți odată cu mine 😜.

PPS: Nu am scris eu întrebările. Și nici nu am modificat ceva la ele; le-am lăsat fix în ordinea în care le-am primit. Iar dacă este vreo întrebare tăiată, înseamnă că nu doresc să răspund ori să comentez în vreun fel 😁.

Dar înainte să începem, vă sfătuiesc să cumpărați cartea Cum am devenit YouTuber. Vloggeri voștri preferați vă oferă sfaturi și totodată împărtășesc din secretele succesului lor pe YouTube.Cum am devenit YouTuber

buton elefant

AM/N-AM gândit urât despre cineva în timp ce eram în biserică?

AM. Persoana care a pregătit întrebările astea mă cunoaște destul de bine, pare-se. Știe că mai merg, din când în când, la biserică :). Este aproape imposibil să nu îți fugă mintea la altceva în timpul slujbei. Ultima dată m-am uitat la pălăria unei tipe. Ea vinovată, desigur. Vii cu pălărie cu boruri largi la biserică? Normal că atragi atenția, naibii!

AM/N-AM făcut dragoste în piscină?

N-AM. Păi, n-am. Întrebarea nu e dacă am făcut sex în apă. În orice apă. În mare, gen. Sau într-un jacuzzi 😁.

AM/N-AM înșelat într-o relație?

N-AM… Oare se pune sărutul cu altcineva în timp ce eu și partenerul de la vremea respectivă eram semidespărțiți? 🙄

AM/N-AM… făcut pipi în pat la șase ani?

N-AM. Pardon, AM. Știu sigur că am făcut până pe la vreo șase ani jumate (sau șapte?!) :))))

AM/N-AM făcut karaoke?

AM. O singură dată. Și mi-a fost de ajuns. M-a și filmat cineva. Vreți să mă vedeți? 😅. Ok, just kidding; nu dau video :). Am cântat “Dragostea din tei”. Și am încurcat versurile. Când eram mică, aveam o trupă. Cântam piesele de la ASIA. Eram mai bună atunci 😅.

AM/N-AM copiat vreodată la un examen?

AM. Logic. Cine n-a avut fițuici la examene, com’on!?

AM/N-AM umblat în telefonul iubitului?

AM. Daaar… eram mai mică pe atunci. N-aș mai face asta acum 😁.

AM/N-AM luat concediu medical ca să lipsesc intenționat de la serviciu?

Ăă… AM. Chiar era ceva de viață și de moarte, zău. Nu aș fi făcut niciodată asta. Dar știu că nu aș fi primit zi de concediu, iar eu chiar aveam nevoie de liber. Trebuia să merg la reclama asta cu Florin Piersic. Omul e demențial, nu puteam rata 😁.

AM/N-AM făcut sex în mașină?

…Băi, nene! :)))
Ok.
AM. Dar a fost dragoste, nu sex.

AM/N-AM fost grăsuţă în copilărie?

N-AM. Dar eram puțin obsedată de greutate (ca toate copilele fără minte prea multă). Aveam 52 de kile pe la vreo 13 ani și am început să beau ceai negru. Iac, ce amar era! Am dat jos două kilograme, dar mi-a și fost rău pe urmă. Așa că, fetelor, stați cuminți, că asta afectează, mai devreme sau mai târziu.

AM/N-AM avut relații de tip one-night-stand?

Auch. Păi… E cu dus și întors. Că și dacă AM, relația respectivă a avut o continuare. Deci răspuns corect ar fi N-AM :).

AM/N-AM fost vreodată pe o plajă de nudiști?

AM. Anul trecut. Am și povestit despre asta AICI 😁 (Hei, nu judecați! Chiar dacă e în scris, eu sunt sinceră până la capăt 😉).

AM/N-AM făcut baie goală în mare?

Am intrat în costum de baie, dar apoi am rămas fără el. Deci vine AM sau N-AM? 😁

AM/N-AM făcut avansuri iubiților altor femei?

N-AM! Ei se dau la mine, eu îi refuz! 😅

AM/N-AM furat ceva dintr-o cameră de hotel?

Guilty ☺. AM, dar am crezut că mi se cuvine (vai, măiculiță, parc-aș fi politician, așa găsesc scuze 😅!). Și am cerut permisiunea iubitului. Adică să o plătească 😅 (era vorba de o cănuță frumoasă rău, din porțelan, și avea scris pe ea numele zonei în care mă aflam).

AM/N-AM… Gata. Mă opresc aici. Următoarele sunt cam porcoase, dacă le pot spune așa. Nu că n-aș avea curaj să răspund la ele, dar fiind în scris, sigur nu o să mă credeți 😅. Ne vedem pe Youtube. Anul ăsta😊.

Articolul precedent Filmul de weekend: Ziua îndrăgostiților
Articolul următor Testul de luni | 10 întrebări. Avem și 10 răspunsuri corecte?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!