Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Rătăciri de moment…

Rătăciri de moment…

11
Rătăciri de moment…

vaping

Dragă tu, cititorule,

Îmi pare rău că te împovărez cu acest articol, dar simt nevoia să scot tot ce țin înăuntrul meu. Văd în jurul meu oameni care au cu adevărat probleme. Și mă simt prost să mă plâng în fața lor. Pentru că îi privesc cum luptă și îmi dau putere.

Simt doar nevoia să mă descarc și, vezi tu, pari genul ăla de persoană dispusă să asculte, fără să întrebe, fără să deranjeze. Ești aici lângă mine și parcă am nevoie să fiu un pic compătimită.

Mă doare sufletul…

Parcă nu mai răsare soarele și pe strada mea.

Parcă s-a blocat naiba totul la nivelul ăsta.

Mă simt… neajutorată. Da, cred că ăsta e cuvântul potrivit.

Nu sunt întotdeauna așa, după cum ai tot citit. Dar în seara asta… sunt un pic rătăcită.

Și, desigur, este o minciună: nu pot să dau la iveală tot ce mă doare. Aceste pagini nu mai reprezintă jurnalul meu așa cum se întâmpla demult. Mă descarc prin scris, dar faptul că sunt mulți cunoscuți pe-aici, mă face să fiu un pic reticentă în a povesti cu ușurință toate problemele mele.

Oricum,mulțumesc! Oricui se află prin zonă…!

 

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

11 COMENTARII

  1. Sa stii ca te inteleg; nici eu nu mai sunt foarte personala in postari tocmai pt ca stiu cine ma citeste; nu e buna autocenzura,desi uneori e necesara; dincolo de toate, ma bucur ca asa ajung sa te cunosc un pic mai mult decat am apucat in facultate. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!