AcasăCartiCarti dezvoltare personalaSă ne bucurăm de ceea ce avem, alții nu au nimic și...

Să ne bucurăm de ceea ce avem, alții nu au nimic și reușesc să zâmbească!

Published on

spot_img

Mereu ne plângem că ori nu avem destul, ori vrem mai mult, deși nu stăm pe străzi, ori ne deranjeză și cea mi mică durere de cap, ca și cum ar fi ultima. În realitate, suntem niște plângăcioși, nerecunoscători pentru viața pe care o avem, pentru ceea ce trăim.

Știți când realizăm ce avem de fapt? Când îi vedem pe alții căzuți la pământ, fără adăpost, fără familii, muritori de foame, sau în scaun cu rotile.

Mereu îmi spun: am un trai decent, sunt sănătoasă, ai mei la fel, am motive de bucurie și, totuși, nu o fac. Mereu găsesc câteva ceva de reproșat vieții, până când mă lovesc de acei oameni cu adevărat luptători, care nu se dau niciodată bătuți, care nu se lasă învinși de depresii și care merg mai departe, bucurându-se de viață…dintr-un scaun cu rotile. Nu, nu este un handicap, nu l-am privit niciodată așa, doar că misiunea acelor oameni este infinit mai dificilă decât a noastră, a celor care mergem pe picioarele noastre, care nu depindem de alții din punct de vedere fizic.

Atunci, realizezi cât de norocos ești tu! Dar îți trece repede și o iei de la capăt cu nemulțumirile. Cei mai mulți dintre ei fac eforturi, așa cum spuneam, lucrează, își găsesc tot felul de ocupații, hobby-uri, nu se lasă învinși. Jos pălăria pentru voi, dragilor! Am avut ocazia să întâlnesc câteva persoane care se deplasau în scaun cu rotile (motivul, este lipsit de relevanță). Când le-am văzut ochii atât de încrezători, atât de siguri și cu o sclipire pe care rar o întâlnești, mi-au dat lacrimile, de fiecare dată. Mă înclin în fața voastră pentru că, datorită vouă, dacă pot spune așa, realizez darurile pe care le-am primit eu, de-a lungul vieții, de care nu am știut să mă bucur îndeajuns.

Sursa foto: stellartransport.com

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!