Acasă Filme „Sacrificiu. Asta facem pentru oamenii pe care îi iubim”

„Sacrificiu. Asta facem pentru oamenii pe care îi iubim”

0
„Sacrificiu. Asta facem pentru oamenii pe care îi iubim”

timthumb-php

Îmi place mult actriţa din acest film (Chloë Grace Moretz). Este o copilă frumuşică şi joacă şi bine. Probabil că nu m-aş fi uitat la film dacă n-ar fi jucat ea.

„If I stay” pare un pic plictisitor la început. Cu toate că îmi place să mă uit la filme cu iubiri adolescentine. Doar că nu mă atrag pe mine prea mult filmele care încep cu sfârşitul.

Am văzut trailerul şi pentru că unul dintre instrumentele care-mi plac este chitara, iar în film se va regăsi, plus muzica clasică ( filmul se deschide cu o sonată pentru violoncel de Beethoven), m-a făcut să-i dau o şansă. Şi sigur că a meritat.

Nu prea ai timp să mănânci pop corn la acest film. Pentru că vei sta mult cu şerveţelele să-ţi ştergi lacrimile.

Ştiţi că eu sunt mai sensibilă, dar credeţi-mă că n-are nicio legătură. Sunt câteva scene cu adevărat tulburătoare.

 

Articolul precedent Pentru iubire, pentru cămine fericite, pentru oameni frumoşi
Articolul următor Interviu cu Dumnezeu
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!