Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Sfatul bunicii: sex cu… lingurița!

Sfatul bunicii: sex cu… lingurița!

0
Sfatul bunicii: sex cu… lingurița!

Sună a inspirație, așa-i? Ei, Roxana culege subiectele, știe că sunt mai acidă și am umor negru, iar eu le transform în articole. Nu că m-aș pricepe prea tare, dar știe că mie îmi plac subiectele complicate și că eu cunosc tot felul de situații, că învăț de la oricine și îmi iau tot ce e pozitiv din exemplele altora. Cum în ultima perioadă tot discut cu oameni care au relații sau sunt căsătoriți, cred că natura mă pregatește sufletește pentru ceva anume :)))!

Şi pentru că ieri a fost ziua mea preferată, cu mult roz si iubire de dai în comă diabetică, în care toată lumea se iubește intens, astăzi sunt puțin (mai mult), PRO iubire fizică, iar sexul din relații și căsnicii e o temă numai bună de aprofundat.

Poate vă surprinde că dăm exemple atât de tranșante, dar la naiba, culmea e că tot aud diverse teorii ale conspirației pe tema sexului, durată și frecvență, din această cauză, nici nu le putem ocoli. Durata este atât de detaliată online, în articole, și la dracu cu ele, poate au dreptate, poate sunt testate, dar câteodată mă simt de parcă aș citi răspunsurile pentru adolescenți, de la rubrica SEX din revistele destinate publicului de 13-15 ani, deci mă amuz teribil, mai lipsește doar popcornul și, în rest, citim bancuri.

Revenind la exemplele noastre, acestea vor implica poveștile legate de viața sexuală  atât a amicilor mei, cât și a amicelor mele.

Femeia care nu primește cât trebuie

Dacă sună cunoscut, să ridice mâna sus cine se regăsește aici. Dau o pungă de jeleuri :D. Da, există și cunosc personal o tipă care, efectiv, se ruga de iubitul ei să facă sex, să nu uit să menționez că erau în primul an de relație, ea era îndrăgostită grav și îi plăcea la nebunie caracterul băiatului, numai că, pe lângă surprize, de genul verificat dacă era într-un anumit loc, că așa se întâmplă când rămâi cu sechele și obiceiuri proaste din relațiile vechi, mai exista și problema cu sexul: oameni care se vedeau în fiecare zi, la început, abia făceau sex o dată pe săptămână, drept dovadă, s-a comunicat dorința frecvenței, iar raspunsul a fost unul dat de bunicul meu sau poate si el ar fi găsit altul mai frumos: Nu știu cum ai fost tu în relațiile tale, dar așa se face într-o relație normală (aș zice eu, normală pentru bunicii nostri, dar poate omul avea dreptatea lui)! Deci băiatul era pe stilul de două ori pe an: de Paște și de Crăciun, deci, și noi o pățim, nu doar voi (sexul puternic). Și cum spanac să nu ajungi la despărțire, în cazul acesta, sau dacă o ține moralul pe femeie, să te țină lângă ea și să caute și ceva pe lângă?!

Bărbatul care primește cu porția, că așa e bine, menține suspansul și relația/căsnicia vie!

La capitolul acesta am multe cunoștințe, cazuri de relații: iubiți, logodnici și căsătoriți, cu care am discutat. Și nu vă gândiți că partenerele nu au fost de față. Situația devine foarte amuzantă cât de multe reproșuri auzi, când oamenii sunt degajați, fac BOOM și simt că pot vorbi deschis, când sunt în preajma altora și nu mai sunt doar ei, singuri. Probabil sistemul de autoapărare se dezactivează, oamenii se simt protejați și vorbesc deschis, caută aprobarea că sunt îndreptățiti să fie suparați. În fine,  nu comentez mai mult, că nu sunt psiholog.

De fiecare dată e la fel: omul își iubește tare partenera, ar iubi-o de o sută de ori pe săptămână, numai că ea consideră că trebuie să primească mai puțin, că așa se procedează în chestiile astea de lungă durată, menține interesul la 3,80 și ea este văzută ca o VENUS sau o Laura Andreșan, depinde de ce își închipuie atunci, nu vede de fapt că bărbatul de lângă e cam nedescărcat… electric vorbind :D, sau pur și simplu, procedează astfel pentru că așa a moștenit niște sfaturi, cum am auzit de la cineva, că bunica-i spunea fiicei că aşa e normal să dea o femeie sex: cu linguriţa! Iar fiica a preluat vorba şi a dat-o mai departe fiicei, care fiică, ia ghiciţi! Exact la fel şi ea.

Din poveştile de cuplu întâlnite, am ajuns la concluzia că bărbatul, de cele mai multe ori, a ajuns la înșelat din cauza excesului de hormoni și la relații cu alte persoane, căci nu se mai simțea iubit și dorit, desi singurul punct comun cu persoana din afara relației era doar sexul. Trist, dar adevarat!

Și exemplele ar putea continua. Personal, sunt de părere că ar trebui multă comunicare, chiar și pudicism, într-o anumită limită, și romantism cu lopata, dar să lăsăm la o parte sfaturile din online, ale mamelor, taților, prietenelor și să discutăm deschis cu cel/cea de lângă noi, să transformăm dorințele fiecăruia într-una comună, căci, până la urmă, când se stinge lumina, cu el/ea vezi steluțele. Plus că este cel mai frumos lucru pe care îl pot face doi oameni care se iubesc și își demonstrează că încă se atrag ;).

Autor… Anesthesia 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!