Avem parte de o zi specială pe Elefant. Doar pe 11.11.2020 beneficiem de reduceri de până la 80% la toate produsele din oferta acestui site.

Desigur, pe noi ne interesează cărțile, așa că vă pot spune de pe acum că avem parte de reduceri semnificative și pentru această categorie.

 VEZI AICI REDUCERILE DE AZI PE ELEFANT 

elefant.ro

Este un preambul al Black Friday, cea mai importantă perioadă din an pentru vânătorii de reduceri. Anticipez că vom avea parte de o mulțime de alte reduceri pe tot parcursul lunii noiembrie, nu doar pe Elefant, ci la toate librăriile online.

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here