Acasă Educatie Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cum stai cu GRAMATICA limbii române?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cum stai cu GRAMATICA limbii române?

2
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cum stai cu GRAMATICA limbii române?
Roxana Branisteanu

Când vedeți scris mare “Test de cultură generală”, vă așteptați să fie ceva greu sau ușor? Am văzut că majoritatea preferă testele ce țin de gramatică, așa că am să mă axez mai mult p acestea decât pe alte domenii, cum ar fi istoria, geografia sau arta.

Cred că acesta este cel mai greu test de gramatică pe care l-am făcut de aproape un an de când fac aceste teste (de fapt, primele întrebări aș spune că v-ar putea pune în dificultate; la ultimele nici nu mă gândesc). A trebuit să scormonesc bine în cufărul cu amintiri 😁. Sper ca vouă să vă fie simplu și să luați 10 cu felicitări. De nu se întâmplă asta, vă felicit oricum pentru timpul petrecut aici :). Nu uitați, ne vedem pe Instagram 😊.

Articolul precedent VIDEO Turul celei mai scumpe case din lume. Valorează două miliarde de dolari!
Articolul următor Iubirea mișcă Soarele și celelalte stele
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!