Acasă Descopera Cultura generala Ce nu face femeia pentru a arăta bine? Se chinuie și pe tocuri de 12

Ce nu face femeia pentru a arăta bine? Se chinuie și pe tocuri de 12

0
Ce nu face femeia pentru a arăta bine? Se chinuie și pe tocuri de 12
Sursa foto: images.medicaldaily.com

Ce nu face femeia pentru a arăta bine? Se chinuie și pe tocuri de 12, chiar dacă își rupe coloana în două! Efectele pe care le au tocurile la nivelul coloanei vertebrale pot fi drastice.

Fără o poziție corectă atunci când mergem pe tocuri, sistemul osos va fi afectat grav în timp, atât genunchii, cât și coloana vertebrală îndeosebi.

Toate femeile vor să poarte tocuri, unele pot, altele nu. Nu se simt confortabil și optează pentru încălțări mult mai comode. Cele care sunt dispuse la eforturi, doar pentru a avea o prezență mai feminină, mai sexy și mai atrăgătoare, apelează la tocuri fără să se gândească și la consecințe pe termen lung.

Cum ne afectează sănătatea

Și eu fac la fel și nu m-am documentat niciodată despre aceste aspecte care m-ar putea afecta la un moment dat. În timp ce purtăm tocuri, greutatea noastră este redistribuită. Greutatea corpului cade spre înainte, modificându-se astfel centrul de greutate, iar curbura spatelui se modifică. Imediat după, din pricina presiunii, apar durerile la nivelul coloanei vertebrale. Dacă le vom ignora, întreg sistemul osos și articulațiile vor avea de suferit odată cu timpul. Și nu mă refer la înaintarea în vârstă, când apar probleme medicale în tot corpul.

Chiar dacă ajungem să conștientizăm pericolul la care ne expunem, multe dintre noi îl ignorăm, și eu implicit. Așa că, măcar, ar trebui să ținem cont de câteva sfaturi pe care le dau persoanele avizate.

Câteva sfaturi utile

– Un masaj la picioare, din când în când, este benefic. Nu doar relaxează mușchii, ci pune și sângele în mișcare
– Încearcă să folosești încălțăminte ortopedică, care să atenueze șocul atunci când mergi
– Este indicat să avem la noi, la birou sau în mașină, o pereche de teniși, adidași sau pantofi confortabili, pentru situațiile în care ni se umflă picioarele, ne dor sau tocurile ne sunt incomode.

Până la urmă, noi să ne simțim bine pe picioarele noastre, confortabil și sexy, în același timp.

Sursa foto: images.medicaldaily.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!