Acasă Lifestyle TOP 10 rochii inedite

TOP 10 rochii inedite

0
TOP 10 rochii inedite

Designerii ăştia se întrec pe ei când vine vorba de creaţii sofisticate, care să atragă priviri. Primele cinci rochii pe care le-am pus aici sunt unele pe care le-aş purta în cazul unei şedinţe foto. Pe celelalte cinci, never ever, nici măcar dacă m-ar plăti cineva (ok, exagerez, dacă aş fi plătită bine, pentru nu ştiu ce revistă… probabil că n-aş refuza :D).

1. Rochia-păun.
Este o minunăţie, nu? Însă nu aş purta o rochie de genul decât în condiţia de mai sus. Acest model de rochie, în nuanţe verzi, cu pene de păun, este foarte interesantă şi mă duce cu gândul la soare. La primăvară. Iar acum la vară.
2. Rochia înflorată.
Vară = flori. Nu doar în vază sau în ghiveci, ci şi în vestimentaţie. Asta e o rochie de covorul roşu. Da, chiar îmi place. Plus că ador culoarea galben!
 
3. Rochia din frunze.
Aşa aş fi vazut-o eu pe Eva, când se aranja pentru Adam. Într-o rochie superbă, cum e aceasta, direct din natură. Dacă îmi pun ambiţia, îmi croiesc şi eu una.
4. Rochia din ziare.
Această rochie nu mi se pare foarte bizară. Vă spun şi de ce. Având de-a face cu presa scrisă, am stat cu nasul în mirosul ziarelor din redacţie. Chiar aş îmbrăca o astfel de rochie. Nu aş lua-o pe stradă, dar ar merge la un eveniment de lansare a unui ziar şi din motivul mai sus-menţionat.
5. Rochia…
Cum naiba s-o denumesc p-asta?! Nu-mi dau seama din ce e făcută, zău! Dar e interesantă. Aş găsi ceva de luat pe sub şi ar merge, chiar e faină.
6. Rochia – din carne.
Doamne fereşte! Dacă e prea cald afară, carnea aia începe să aibă miros.- Şi să se dezlipească. Să pice. Dar poate asta era şi ideea, să cadă bucată cu bucată de pe ea. Horror, din punctul meu de vedere!
7. Rochia din baloane.
Astea sunt baloane. Nu cârnaţi coloraţi, nu salam. Doar nişte baloane. Oribil!
8. Rochia… prezervativ.
Cu puncte de suspensie pentru că încă nu-mi vine a crede că alea sunt prezervative. Şi că cineva ar putea să poarte aşa ceva. M-am întrebat dacă nu cumva au fost folosite. Păi, par prea… alungite, aşa. Ca şi cum…
În fine, m-am informat şi am aflat că rochia aceasta a fost făcută cu un scop anume, mai exact, acela de a-i face pe tineri să conşţientizeze inportanţa „cauciucului” pentru evitarea infecţiei cu HIV.
9. Rochia – mască.
 
Ei, aceasta este o rochie foarte plină de mister. Cred că aş fi mândră s-o port într-o noapte de Halloween.
 
10. Rochia din hârtie igienică.
 
Vă daţi seama că o rochie ca asta n-a fost uşor de făcut. Necesită multă răbdare din partea designerului şi multa atenţie din partea celei care o poartă în preajma unei surse de foc. Dar nu arată rău, deci nu prea intră la cele horror. E chiar drăguţă. Dacă mai e şi din gama de lux şi miroase bine… chiar aş purta-o.
Articolul precedent Pentru mine
Articolul următor Astenie de vară?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!