Acasă Lifestyle Am un eveniment. Cum mă îmbrac în stilul anilor ’80?

Am un eveniment. Cum mă îmbrac în stilul anilor ’80?

0
Am un eveniment. Cum mă îmbrac în stilul anilor ’80?

Era mai simplu dacă tematica aleasă era „anii ’60”. Mă regăsesc în acest stil și obișnuiesc să îmbin câte o piesă în vestimentația mea. Dar anii ’80?! Culorile vii îmi plac foarte mult și le folosesc cam zilnic, exceptând dățile în care am chef să mă îmbrac toată în alb, toată în negru sau în alb cu negru :). Însă anii ’80 nu înseamnă doar colorat. Mai înseamnă și paiete (care nu-mi displac neapărat, chiar am o rochie, doar că e prea scurtă, prea sexi și na, o să fiu între colegi 🙂), umeri lați (care nu mi se potrivesc foarte tare; zici că-s bufon), articole din piele, colanți cât mai colorați (vai, Doamne, egăriii ăia pe care nu i-am putut suporta niciodată și pe care ai mei mă puneau să-i port iarna, că deh, țineau bine la picior, să nu răcească fata), accesorii mari și cât mai sclipitoare (îmi plac, dar nu să le port; eu mică, alea mari, nu vin bine).

Personajul cel mai viu și care a devenit model pentru femeile anilor ’80 era Madonna, care înnebunise pe toată lumea cu hitul de la vremea respectivă „Like a Virgin”. Piesa ei de rezistență era sutienul, dacă vă mai amintiți, pe care îl purta peste bluză. Sau colanții în culori puternice, machiaj cât mai scos în evidență și coafură cât mai electrizantă.

 

Revenind la evenimentul de care spuneam, voi ce ați purta? Este, de fapt, un party cu toți colegii de la serviciu și nu numai, într-un număr destul de mare :). Sunt curioasă cum se vor îmbrăca băieții. Ar fi tare să apară ca tipii din poza de mai jos 😅.

În ceea ce mă privește, cu o bentiță, un jeans vechi și spălăcit (nici nu știu dacă am) și un tricou cu scris mult și mare pe el ar rezolva problema. Sau un colant albastru aprins și un tricou roz bon-bon 😅.

Neah, e too much pentru mine. Trebuie să mă și reprezinte. Să vedem ce găsim. Mai e până pe 28 iulie :).

Iată ce „minunății” se purtau pe-atunci. Aștept sugestii, dacă aveți.

Articolul precedent Înger, îngerașul meu…
Articolul următor Filmul de weekend: Ispita
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!