Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Viața mea e un roman

Viața mea e un roman

1
Viața mea e un roman

5-beauty-benefits-of-vitamin-c
Chiar aș putea scrie un roman, povestindu-mi viața. Probabil că fiecare poate spune asta în funcție de ce a trăit.

Timpul se scurge așa de repede, anotimpurile nu le mai simt ca odinioară, iar eu încă mă întreb: ce naiba vreau să fac cu viața mea?!

Am prostul obicei de a-mi complica singură viața. Sau asta e în natura omului. Încă nu am găsit un răspuns, dar cred că noi complicăm lucrurile.

De curând, un om m-a întrebat ce-mi place să fac. Îmi plac toate.

La naiba, mie chiar îmi place să fac de toate! Pune-mă să fiu actriță și joc teatru așa cum l-am văzut pe Marius Manole în piesele în care a interpretat nenumărate roluri (mă rog, nu am chiar atâta talent încât să mă compar cu el, dar cu „vino-ncoa” al meu, reușesc să fiu în largul meu pe scenă). Sau pune-mă să cânt. Păi sunt o mică vedetă, chiar am și voce, și stil. Prezentatoare TV? Da, asta visam să fac când eram mică.

Acum sunt tot visătoare, dar ceva mai rațională.

Ce-mi place să fac? Sau, hai să zic altfel, ce mi-ar plăcea să fac? Aș vrea să lucrez într-o companie, să creez ceva, nu știu ce, să fiu stăpână pe mine și mândră de acel ceva, care a ieșit din mânuțele mele. Deci tot nu știu ceva concret.

Sunt o hoinară prin lume și cred că n-am obosit, de vreme ce tot nu-mi găsesc locul… Cred că-mi și place să mă chinui (sau, cum ziceam mai sus, să-mi complic viața). Nici nu vreau să mă mai gandesc, oricum lucrurile merg de la sine, iar eu iau decizii…mai bune, mai rele…

Articolul precedent Azi prințesă, mâine cerșetoare…
Articolul următor Femeia merită să fie iubită
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!