Viaţa mea perfectă

Published on

spot_img

0_e5ebf_dde2e91e_orig

Vreau să vă spun că sunt atât de fericită, încât nu-mi mai încap în propria piele. Am ieşit dintr-o relaţie în care mă simţeam incompletă, am revenit la Capitală, unde mi-am găsit job-ul visurilor mele, am un salariu atât de mişto, încât îmi permit să aleg orice destinaţie în orice ţară vreau doar pocnind din degete, am achitat toate datoriile pe care le-am făcut în ultimele luni, sunt curtată de băieţi drăguţi şi inteligenţi, ce să mai, totul merge strună.

OK, mint.

Cred că v-aţi prins din momentul în care am început să vorbesc despre job, bătând câmpii cu nu ştiu ce vacanţe exotice. Am cam exagerat cu descrierea.

De fapt, nici nu am găsit de lucru (naiba, n-au trecut nici două săptămâni, de unde atâta noroc?!), nici cu fericirea nu mă laud. La începutul anului, mai bine zis la sfârşitul celui care a trecut, făceam caterincă cu prietena mea, Magda, spunând că 2015 va fi anul nostru. Cele patru cifre însumate dau 8, adica numpărul nostru norocos. Nu mai ştiu de ce al ei, dar al meu a fost din momentul în care am câştigat vreo 800 de lire acum câţiva ani într-un cazino din Londra (simplu, dealer-ul a dat spin, iar roata s-a învârtit până în momentul în care bila a picat pe 8. PS: v-am spus mai demult că am lucrat în cazino, nu?).

Ok. Iar mint un pic. Acela a fost singurul moment în care cifra 8 m-a ajutat. Şi pentru o simplă coincidenţă, pentru un simplu noroc venit într-o seară la distracţie, am considerat 8 – cifra magică. O prostie. M-am îmbătat cu apă rece că anul ăsta fac lucruri extraordinare, bazându-mă pe un număr. Pentru numele lui Dumnezeu, uneori sunt îngrijorată pentru mine însămi!

Singura chestie e că mă simt liniştită. Şi că nu are cum să nu vină şi ceva bun după atâtat zbucium, tristeţe, lacrimi. Viaţa mea nu poate însemna numai asta. Am întâlnire cu ea zilnic. Şi mi-a spus că totul va fi bine. Pe toate planurile.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!