Acasă Carti Voi mergeți la târgurile de carte?

Voi mergeți la târgurile de carte?

2
Voi mergeți la târgurile de carte?

50-carti-de-citit-intr-o-viata

Chiar pot spune că sunt o bookaholică, iar dacă e vorba să le achiziționez la prețuri mici, cu atât mai bine. Obișnuiesc să le iau de pe elefant.ro; mi s-a părut mereu că ei au cele mai mici prețuri și cele mai bune reduceri.

Recunosc că prefer ambele variante, adică îmi place să cumpăr și de pe site, dar și să merg personal, să răsfoiesc cartea, să mă uit la sfârșitul ei, să simt mirosul de cărți, însă dezavantajul este că nu mă opresc niciodată la o carte, două, cheltuind mai mult decât îmi propun când plec de acasă.

Am deja o listă de cărți în minte, pe care nu am apucat să le cumpăr. Dacă aveți idei, vă rog să mi le comunicați. Oricum, nu pot cumpăra mai mult de trei cărți, deja am avut ceva cheltuieli neprevăzute (ca în fiecare lună, de altfel). Sau hai, patru. Da, maximum patru cărți.

Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preturi, de până la 90%.

Pentru cei care sunteți interesați, Târgul de carte KILIPIRIM (ediția a X-a) va avea loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie și se va desfășura la etajul 2 al Magazinului Unirea Shopping Center (Aripa Călărași), zilnic, între orele 10.00 și 22.00, intrarea fiind liberă.

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

  1. Am tot auzit despre Kindle si cred ca e foarte usor de utilizat. Nu mai am loc in biblioteca pentru carti si cred ca am sa-mi achizitionez si eu acest gadget. Desi am sa prefer intotdeauna sa simt cartea in mana, sa dau pagina cu pagina 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!