Acasă Calatorii București Yoga and Books: Ediția a III-a, cu un nou atelier de relaxare a minții și a corpului

Yoga and Books: Ediția a III-a, cu un nou atelier de relaxare a minții și a corpului

0
Yoga and Books: Ediția a III-a, cu un nou atelier de relaxare a minții și a corpului

Așa cum te-am obișnuit, urmează a III-a ediție Yoga and Books în luna martie. Te așteptăm alături de noi la Centrul Kaya Holistic pentru o experiență unică, unde vei avea oportunitatea de a te conecta cu lumea minunată a exercițiilor de yoga și a cărților, îmbinând astfel două pasiuni comune.

Eveniment: Yoga and Books
Organizator: iCarte, iParte & Kaya Holistic
Moderator: Roxana Brănișteanu
Instructor Yoga: Corina Cepoi
Locație: Kaya Holistic, Calea Dudești 101, București 
Parteneri: Asociația ICARTE, Sloop, Heidi Chocolate, Kaya Holistic, Bunica gătește
Data: Duminică, 23 martie 2024, orele 12.00 – 14.00
Preț bilet: 149 RON

Cu ce ne vom delecta.

În cadrul acestui eveniment, vei avea șansa de a participa la o sesiune de yoga (60minute), condusă de instructoarea noastră Corina Cepoi, care te va ghida prin poziții și tehnici ce îți vor întări corpul și îți vor liniști mintea. De asemenea, vei avea parte de o serie de discuții literare (60 minute), unde explorăm împreună lumea fascinantă a cărților. Discuțiile noastre vor fi ghidate de întrebări care provoacă gândirea, încurajând o explorare comună a profunzimii și semnificației fiecărei cărți pe care o vom pune pe masă. Nu uita să aduci cu tine o carte ambalată pentru ”Blind date with a Book”.

Relaxați-vă mintea și reînnoiți-vă sufletul în timp ce vă bucurați de o ceașcă de cafea sau ceai, oferite de Kaya Holistic, însoțite de un smoothie revigorant de la Sloop up și o ciocolată delicioasă de la Heidi Chocolate. ”Bunica gătește” ne va răsfăța și de data aceasta cu un dulce de casă.

Indiferent dacă ești un practicant experimentat de yoga sau abia începi să explorezi această formă de activitate fizică, evenimentul nostru este deschis tuturor nivelelor de experiență. Vino să te bucuri de o zi dedicată relaxării, învățării și conexiunii cu alți entuziaști ai yoga și iubitori de cărți.

Cum se face înscrierea?

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la prețul de 149 de lei. Acestea includ accesul la sesiunea de yoga și activitățile literare, precum și cafeaua/ceaiul, smoothie-ul, ciocolata și bunul proaspăt și dulce făcut de casă. Înscrierile se fac printr-un mesaj SMS ori Whatsapp, la numărul de telefon din afiș.

Nu rata oportunitatea de a te reîncărca, relaxa si conecta alături de noi. Ne vedem pe 23 martie, la Kaya Holistic, între orele 12.00-14.00. Locuri limitate!

Articolul precedent Recenzie: Șosete pentru după-amiază, de Suzan Mehmet
Articolul următor Tabăra de Lectură de la Transylvanian Inn (Bran)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!