Zilele acestea sunt dedicate poeziei, iar cei de la Cărturești s-au pregătit regește. Ne aduc în dar titluri valoroase cu reduceri uriașe 😍.

COMANDĂ IEFTIN PE CĂRTUREȘTI  

În perioada 16-21 martie, Cărturești celebrează poeții și poeziile și au dat startul pentru Ziua Internațională a Poeziei (duminică, 21 martie). Dacă și tu ești un fan al versurilor, intră chiar acum și pune cartea preferată în coș. 

Nichita Stănescu, Mihai Eminescu, dar și numeroși poeți români contemporani veți avea ocazia să cunoașteți – live, pe rețelele de spcializare – ori dându-vă întâlnire cu ce au scris. 

COMANDĂ ACUM PE CĂRTUREȘTI  

Articolul precedentFestivalul de Primăvară al editurilor: Reduceri la mii de titluri!
Articolul următorBOOKS50 pe Elefant: Prinde super-reducerile de luni!
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here