Să știți că, și dacă nu purtam eu ochelari, tot scriam acest articol :). Pentru că, într-adevăr, femeile care poartă ochelari de vedere sunt mai atractive. Sigur, este foarte important să știi să ți-i alegi, în funcție de forma feței.

Pe la vârsta de trei ani, am căzut în cap. Serios, chiar în cap 😅. De pe tobogan. Și am fost la un pas de moarte. Am intrat în comă. Deci am primit o a doua șansă la viață 😊. Când m-am trezit, mama mi-a spus că am căpătat un tic nervos, deoarece clipeam foarte des. De aici au început problemele. Ceva mai târziu, aveam dureri de cap, iar doctorii au recomandat ochelarii de vedere, deși vedeam perfect și treceam toate testele cu tabla de pe care trebuia să citesc cele mai minuscule cifre și litere. Doar că, nesuportând glumele colegilor cu „aragaz cu patru ochi”, evident că nu i-am purtat decât pe anumite perioade.

Mulți ani mai târziu, inevitabilul s-a produs. Adică, în urma unui consult oftalmologic, am ajuns la ceea ce trebuia să fac de pe vremea copilăriei: să port ochelari de vedere. Acum nu mai este o problemă, căci „ochelaristele” sunt la modă :). De văzut, văd, în continuare, destul de bine. De aceea, îi port doar la citit, tv și calculator. Dioptria este +0,5. Însă tot crește, prin urmare, cred că va trebui să-i port permanent, după cum mi-a fost recomandat la ultima consultație.

Referitor la titlul de mai sus, nu este o părere personală, ci una formată în urma unor sondaje de opinie din diferite țări. De exemplu, în Germania, după un astfel de sondaj de opinie, a reieșit faptul că patru din zece bărbați sunt atrași mai mult de femeile care poartă ochelari de vedere, considerându-le sexi și inteligente. Nu degeaba, în filmele porno, 80% dintre modele poartă ochelari de vedere :)))).

Personal, nu mă interesează câtuși de puțin ce fantezii trezesc în mintea bărbaților; dacă n-ar fi trebuit, nu aș fi purtat ever ochelari de vedere. Pentru că nu, eu nu sunt mai sexi astfel. Sunt drăguță și atât. N-are treabă nici cu deșteptăciunea, nici cu frumusețea sau erotismul :).

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ