Acasă RoxanaB De ce râdeți, măi, de Irina Loghin?

De ce râdeți, măi, de Irina Loghin?

0
De ce râdeți, măi, de Irina Loghin?
Sursa foto: libertatea.ro

Să-mi fie cu iertare. Corect ar fi să spun „de ce râdem”, pentru că și eu am făcut-o. Irina Loghin este una dintre cele mai frumoase femei din muzica populară și are una dintre cele mai extraordinare voci. Am ascultat-o când aveam vreo… nu, nu 16 ani, ca în celebru-i cântec, ci, cred, vreo nouă ani. Bunica mea de la Mârghia m-a luat cu ea la o nuntă, la cort, unde era invitată Loghin. Am admirat-o, m-am îndrăgostit de ea și i-am spus că-mi va cânta la nuntă. Cred că, pe atunci, îmi imaginam că am să mă căsătoresc de „crudă” :))).

Irina Loghin le are cu muzica. Dar dacă tot e la modă vloggingul, femeia a zis să încerce și ea. Și a făcut-o. Pentru ca apoi să nu mai iasă din casă.

Bah, ce „uameni” răi, n-ai văzut așa ceva! Doamna Loghin are o exprimare slabă și amuzantă, iar când începe să-și lovească gușa cu palmele, râzi pe înfundate. Deci mori de râs, nu altceva! 😅

Clipul este mai vechi; l-am descoperit și eu acum o lună și ceva. Artista de muzică populară la învață pe tinere cum să de demachieze. Partea amuzantă, însă, vine atunci când aceasta le explică trucul pentru evitarea „gușuliței”. Lăsând gluma la o parte, artista rămâne o femeie frumoasă. Are 78 de ani și ai zice că a descoperit elixirul tinereții (cred că „loviturile” acelea peste gușă au cântărit destul de mult). Eu o admir în continuare. Chiar și pentru curajul ei de a apărea pe youtube. Mie nu-mi vine să fac asta, de exemplu. Adică aș face-o, dar îmi lipsește acel curaj pe care Irina Loghin l-a avut și ferice de ea :).

Articolul precedent Nu, nu suntem proaste, doar ne prefacem!
Articolul următor Femeile care poartă ochelari de vedere sunt mai inteligente și mai sexi :)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!