AcasăRoxanaBDe ce râdeți, măi, de Irina Loghin?

De ce râdeți, măi, de Irina Loghin?

Published on

spot_img

Să-mi fie cu iertare. Corect ar fi să spun „de ce râdem”, pentru că și eu am făcut-o. Irina Loghin este una dintre cele mai frumoase femei din muzica populară și are una dintre cele mai extraordinare voci. Am ascultat-o când aveam vreo… nu, nu 16 ani, ca în celebru-i cântec, ci, cred, vreo nouă ani. Bunica mea de la Mârghia m-a luat cu ea la o nuntă, la cort, unde era invitată Loghin. Am admirat-o, m-am îndrăgostit de ea și i-am spus că-mi va cânta la nuntă. Cred că, pe atunci, îmi imaginam că am să mă căsătoresc de „crudă” :))).

Irina Loghin le are cu muzica. Dar dacă tot e la modă vloggingul, femeia a zis să încerce și ea. Și a făcut-o. Pentru ca apoi să nu mai iasă din casă.

Bah, ce „uameni” răi, n-ai văzut așa ceva! Doamna Loghin are o exprimare slabă și amuzantă, iar când începe să-și lovească gușa cu palmele, râzi pe înfundate. Deci mori de râs, nu altceva! 😅

Clipul este mai vechi; l-am descoperit și eu acum o lună și ceva. Artista de muzică populară la învață pe tinere cum să de demachieze. Partea amuzantă, însă, vine atunci când aceasta le explică trucul pentru evitarea „gușuliței”. Lăsând gluma la o parte, artista rămâne o femeie frumoasă. Are 78 de ani și ai zice că a descoperit elixirul tinereții (cred că „loviturile” acelea peste gușă au cântărit destul de mult). Eu o admir în continuare. Chiar și pentru curajul ei de a apărea pe youtube. Mie nu-mi vine să fac asta, de exemplu. Adică aș face-o, dar îmi lipsește acel curaj pe care Irina Loghin l-a avut și ferice de ea :).

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!