AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuFemeile care poartă ochelari de vedere sunt mai inteligente și mai sexi...

Femeile care poartă ochelari de vedere sunt mai inteligente și mai sexi :)

Published on

spot_img

Să știți că, și dacă nu purtam eu ochelari, tot scriam acest articol :). Pentru că, într-adevăr, femeile care poartă ochelari de vedere sunt mai atractive. Sigur, este foarte important să știi să ți-i alegi, în funcție de forma feței.

Pe la vârsta de trei ani, am căzut în cap. Serios, chiar în cap 😅. De pe tobogan. Și am fost la un pas de moarte. Am intrat în comă. Deci am primit o a doua șansă la viață 😊. Când m-am trezit, mama mi-a spus că am căpătat un tic nervos, deoarece clipeam foarte des. De aici au început problemele. Ceva mai târziu, aveam dureri de cap, iar doctorii au recomandat ochelarii de vedere, deși vedeam perfect și treceam toate testele cu tabla de pe care trebuia să citesc cele mai minuscule cifre și litere. Doar că, nesuportând glumele colegilor cu „aragaz cu patru ochi”, evident că nu i-am purtat decât pe anumite perioade.

Mulți ani mai târziu, inevitabilul s-a produs. Adică, în urma unui consult oftalmologic, am ajuns la ceea ce trebuia să fac de pe vremea copilăriei: să port ochelari de vedere. Acum nu mai este o problemă, căci „ochelaristele” sunt la modă :). De văzut, văd, în continuare, destul de bine. De aceea, îi port doar la citit, tv și calculator. Dioptria este +0,5. Însă tot crește, prin urmare, cred că va trebui să-i port permanent, după cum mi-a fost recomandat la ultima consultație.

Referitor la titlul de mai sus, nu este o părere personală, ci una formată în urma unor sondaje de opinie din diferite țări. De exemplu, în Germania, după un astfel de sondaj de opinie, a reieșit faptul că patru din zece bărbați sunt atrași mai mult de femeile care poartă ochelari de vedere, considerându-le sexi și inteligente. Nu degeaba, în filmele porno, 80% dintre modele poartă ochelari de vedere :)))).

Personal, nu mă interesează câtuși de puțin ce fantezii trezesc în mintea bărbaților; dacă n-ar fi trebuit, nu aș fi purtat ever ochelari de vedere. Pentru că nu, eu nu sunt mai sexi astfel. Sunt drăguță și atât. N-are treabă nici cu deșteptăciunea, nici cu frumusețea sau erotismul :).

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!