Acasă Filme Filmul de weekend: 1000 de cuvinte

Filmul de weekend: 1000 de cuvinte

0
Filmul de weekend: 1000 de cuvinte

Ce ai face dacă, printr-o întâmplare ciudată, ți-ar mai rămâne de spus doar 1000 de cuvinte? Cui și ce ai spune?

„A thousand words” este un film pe care l-am văzut de mult și revăzut seara trecută. Aveam nevoie să vizionez ceva ce știam că m-ar binedispune. Mă rog, au fost câteva secvențe care m-au înstristat și care mi-au readus niște amintiri dintr-o anume perioadă a vieții mele, dar am încercat să nu le iau în seamă.

E greu să spun despre un film că mi-a influențat în vreun fel viața. Pe moment ce vizionez un film bun, mă gândesc să pun în aplicare ceva din el în viața mea de zi cu zi. Însă… uit să fac asta.

Mie îmi plac cam toate filmele în care joacă Eddie Murphy și mă amuză. „A thousand words” are nota 6 pe Imdb, iar mai jos puteți vedea trailer-ul. Eu îi dau un 7,5 :).

„1000 de cuvinte” este un film pe care trebuie să-l vedeți, chiar mi-a dat de gândit. Cum ar fi să am un număr limitat de cuvinte? Sau mai bine spus să nu pot rosti decât 1000 de cuvinte…

Cred că aș vrea să mulțumesc tuturor oamenilor care m-au iubit și mă iubesc necondiționat. Iar prima pe listă e mama. Mi-aș cere iertare pentru toate răutățile față de acești oameni.

Deci aș rezuma la „te iubesc” și „iartă-mă”. Oare am atât de multe persoane în viața mea cărora să le spun aceste cuvinte?!

Articolul precedent După despărțire, e nevoie de pauză
Articolul următor Cancerul, o boală care te învaţă să iubeşti viaţa…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!