Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu După despărțire, e nevoie de pauză

După despărțire, e nevoie de pauză

6
După despărțire, e nevoie de pauză

shutterstock_138255725

Întotdeauna.

Pentru că tinzi să faci comparații.

Pentru că ce ai trăit cu fostul, vei vrea să găsești și la următorul. Sau, mai bine spus, următorul să fie peste nivelul fostului.

Pentru că ai nevoie de timp să te refaci. Și pentru că tristețea și suferința trebuie trăite la fel de intens ca și bucuria și fericirea. Nimeni nu poate schimba natura emoțiilor umane…

Într-adevăr, e posibil ca o fostă iubire să fie înlocuită cu una nouă. Dacă apare. Și dacă simți.

Când părăsești, lași impresia celui părăsit că ești rece și indiferent. De fapt, despărțirea s-a produs cu mult timp în urmă, însă niciunul nu avea curajul să spună „stop”.

Este foarte greu să renunți la cineva care simți că îți aduce fericire în anumite momente, dar știi că nu e pentru tine.

Am realizat că cel mai de preț lucru pe care îl pot face pentru mine este să mă retrag atunci când o situație, sau o relație în cazul de față, îmi diminuează stima de sine, iar persoana respectivă nu este pe aceași lungime de undă cu planurile mele de viitor.

Ajunsesem să trăiesc într-o minciună și să trec prin atât de multe schimbări emoționale încât aproape că nu o mai recunoșteam pe femeia care mă privea în oglindă…

El mă ținea pe loc, îmi bloca ascensiunea. Și pentru ce? Acumulam tot mai multă amărăciune și frustrare.

Rănile se vindecă cu timpul. Însă în niciun caz închizându-te în casă. Și, în niciun caz, sunându-l pe fostul sub diverse pretexte. Prietenie între foști iubiți poate exista doar atunci când nu mai există sentimente…

Articolul precedent De ce am să-l votez pe Ponta
Articolul următor Filmul de weekend: 1000 de cuvinte
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!