Acasă Educatie Frumusete 5 greşeli majore pe care le face o femeie atunci când se machiază

5 greşeli majore pe care le face o femeie atunci când se machiază

0
5 greşeli majore pe care le face o femeie atunci când se machiază

Spa Girl. Beautiful Young Woman After Bath Touching Her Face

Există o linie foarte subțire între normal și penibil când vine vorba de machiaj, din această cauză este bine să ne informăm și să corectăm greșelile pe parcurs.

Cred că fiecare dintre noi ne-am confruntat cu cel puțin una dintre aceste greșeli și, ce e drept, se poate întâmpla, chiar și când știi ce și cum trebuie făcut. Este nevoie doar de puțină neatenție pentru a cădea într-una din ele.

  • Alegerea greșită a culorii fondului de ten și neaplicarea lui pe gât.

Tuturor ne place bronzul, iar când alegem fondul de ten avem tendința să ne ghidăm mai mult după nuanța pe care ne-o dorim să o avem. Ei bine, aici greșim. Alegerea culorii fondului de ten nu se face nici după culoarea pielii de pe gât, a închieieturii, etc. Alegem fondul de ten în funcție de culoarea decolteului.

Când aplicăm fondul de ten este neaparat nevoie să îl întindem și pe gât. În absența acestui pas, fața  va arăta ca și cum am purta o mască.

1

  • Folosirea unui anticearcăn mult prea deschis.

Când alegem nuanța anticearcănului, avem impresia că, cu cât este mai deschis, cu atât va acoperi mai bine cearcănele. Trebuie să vă spun că este exact opusul. Când alegem un anticearcăn extrem de deschis, singura lui sarcină va fi de a atrage mai multă atenție asupra zonei.

2

  • Aplicarea unui fard de sprâncene prea închis în colțul interior.

Poate acest look a fost la modă acum ceva timp, însă NU şi astăzi. Aspectul de „cutiuță” nu este deloc drăgut. Încearcă să aplici cât mai puțin la bază, adăugând treptat mai multă culoare, realizând un degrade.

3

  • Aplicarea în exces a blush-ului.

Cred cu tărie că ceastă greșeală că am facut-o toate. Dacă privim cu atenție aplicarea în exces a blushului arată exact ca o iritație pe față. El trebuie aplicat treptat, puțin câte puțin până ajungem la efectul dorit.

4

  • Depășirea în exces a conturului buzelor.

Toate ne dorim să avem buze mai groase sau mai mari. Nu este nimic rău în asta, atât timp cât o facem într-un mod natural, nedepășind cu mult conturul inițial.

5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!