Acasă Arhiva Povestea vieţii: Aishwarya, cea mai frumoasă femeie din lume

Povestea vieţii: Aishwarya, cea mai frumoasă femeie din lume

0
Povestea vieţii: Aishwarya, cea mai frumoasă femeie din lume

 

Dacă a câştigat titlul de „Miss World”, în mod sigur nu a fost pe pile. Se poate vedea asta cu ochiul liber, frumuseţea ei neputând fi contestată de cineva. Aishwarya Ray rămâne cea mai frumoasă femeie din lume, chiar şi astăzi, la cei 43 de ani pe care îi poartă cu mândrie.

Născută în India (Mangalore, Karnataka), ea provine dintr-o familie în care mama este scriitoare, tatăl biolog marin, iar fratele inginer în marina comercială.

A renunţat la arhitectură pentru modelling

Aish a luat lecții de muzică și de dans, apoi, pasionată de zoologie, s-a decis să studieze medicina. S-a răzgândit, însă, şi s-a înscris la un colegiu pentru a studia arhitectura. Renunţă şi la asta, pentru a avea o carieră în modelling. La 14 ani, apărea în primele reclame (Pepsi). Şapte ani mai târziu câştigă titlul de Miss World, fiind declarată cea mai frumoasă femeie din lume. Devine mai apoi imaginea ceasurilor de lux Longines şi imaginea L’Oreal Paris, fiind numită una dintre ambasadoarele L’Oreal, alături de Eva Longoria şi Penelope Cruz.

aishwarya-rai-sizzling-body

Roluri în 40 de filme

Este una dintre cele mai faimoase actriţe atât de la Bollywood, cât şi de la Hollywood. Iniţial, a fost dur  criticată, însă prestaţia din „Hum Dil De Chuke Sanam” („Din toată inima”, 1999) a transformat-o peste noapte într-una dintre cele mai iubite şi admirate actriţe. Sigur că frumuseţea a ajutat-o foarte mult, însă şi talentul a contat pentru ca ea să primească din ce în ce mai multe roluri în filme. Printre cele 40 de filme, amintim  de „Mohabbatein” (2000), „Raincoat” (2004), „Jodhaa Akbar” (2008) sau „Guzaarish” (2010).

Femeia cu cei mai frumoşi ochi din lume

Aish s-a născut cu ochii albaştri, la fel ca ai bunicului său, dar între timp aceştia şi-au schimbat culoarea, devenind o combinaţie superbă de ceea ce vedem astăzi. Ea este singura femeie din India căreia i s-a făcut statuie de ceară la Muzeul Madame Tussauds din Londra. Primul indian care a avut această onoare este chiar socrul său, marele actor Amitabh Bachchan.

aishwarya-rai-bachchan

Soţie şi mamă

După o relaţie zbuciumată cu actorul dorit de toate femeile indicence şi nu numai, Salman Khan, frumoasa Aishwarya se căsătoreşte cu Abhishek Bachchan, iar în 2011 naşte o fetiţă minunată. Indianca se focusează pe cariera de mamă, spunând chiar că aceasta îi oferă o maximă satosfacţie şi se retrage, astfel, din lumea modellingului şi a actoriei.

3918622134

Acţiuni caritabile pentru nevoiaşi

Actriţa cu cel mai frumos chip s-a implicat în multe alte activităţi, printre acestea regăsindu-se şi strângerea de fonduri pentru a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi. Deţine  propria sa organizaţie caritabilă, Aishwarya Rai Foundation şi este purtator de cuvânt al Naţiunilor Unite şi susţinător al PETA India.

0_85dc5_fbe456d2_xl

Articolul precedent 5 greşeli majore pe care le face o femeie atunci când se machiază
Articolul următor Limba română, una dintre marile mele iubiri
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!