Acasă Sanatate Educatie nutritionala Iată cum sânii tăi vor creşte rapid: cu un singur aliment!

Iată cum sânii tăi vor creşte rapid: cu un singur aliment!

0
Iată cum sânii tăi vor creşte rapid: cu un singur aliment!

women-blue-sea-dress-shakira-colombia-singers-1920x1200-wallpaper_www-wall321-com_60

Am fost şi rămân adepta naturaleţii. Nu am nimic împotriva silicoanelor, iar la sâni nu exlud metoda bisturiului, după o naştere. O sarcină are avantajul de a mări sânii, crescând nivelul hormonilor precum estrogenul, dar a avea sâni mari nu înseamnă neapărat şi frumoşi. Câtă vreme poţi să arăţi bine natural, alege asta, şi nu pe partea chirurgicală. Munca e mai mare, deloc simplă, iar rezultatele nu se văd imediat ce deschizi ochii a doua zi, după un somn lung. Este o metodă ce necesită timp şi răbdare. Dar satisfacţia şi sentimentul vor fi înzecite.

Probabil că aţi citit şi auzit mai peste tot că SOIA este alimentul ce influenţează dezvoltarea sânilor.

Include în dieta ta brânza tofu şi laptele de soia. Eu nu zic acum să mănânci soia dimineaţa, la prânz şi seara. Nici nu este recomandată în cantităţi foarte mari. Ba chiar deloc. Soia consumată prea des şi prea mult poate creşte riscul de cancer la sân. Aşadar, totul se face echilibrat. Să nu uităm că, mai important decât fizicul, este să ai sănătate.

Pe lângă soia, mai poţi consuma plante precum floarea pasiunii sau muşeţel. De asemenea, sparanghelul este o legumă foarte sănătoasă, care ajută la creşterea sânilor. Iată, ai câteva alimente la dispoziţie din care îţi poţi pregăti masa zilnică (soia şi sparanghel), iar din plantele numite mai devreme (floarea pasiunii şi muşeţel), poţi face câte un ceai, schimbându-le în fiecare seară. Dimineaţa, o dată la două-trei zile, poţi consuma un pahar de lapte de soia.

Bineînţeles, alimentaţia nu este suficientă atunci când vrei să arăţi bine. Este foarte important să nu uiţi de exerciţii, fie şi pentru zece minute, în fiecare seară. Masajul are şi el, de asemenea, rolul lui. Când ieşi din duş, te poţi întinde pentru cinci minute în pat şi să te masezi pe fiecare sân în parte de sus în jos.

Articolul precedent TAXIUL CU BOMBOANE: Viaţa din spital e mai frumoasă decât vă imaginaţi!
Articolul următor Aceasta e cea mai bună supă de ceapă. Românească, nu franţuzească!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!