Acasă Sanatate Educatie nutritionala Acordă 15 minute din viaţa ta în fiecare zi şi vei avea un fund bombat, de invidiat

Acordă 15 minute din viaţa ta în fiecare zi şi vei avea un fund bombat, de invidiat

0
Acordă 15 minute din viaţa ta în fiecare zi şi vei avea un fund bombat, de invidiat

 

fitness-model-jen-selter-01

Fără a fi lipsită de modestie, spun că am avut întotdeauna un posterior de invidiat. Asta se datorează orelor de Educaţie fizică făcute din generală, unde făceam tot felul de exerciţii. Nu ştiam eu pe atunci că fundul este una dintre părţile cele mai frumoase ale unei femei, aşa că mă simţeam tot timpul prost pentru că eram strigată „răţuşca” şi prea puţin mă interesa că, mai târziu, pe la 20 de anişori, am să mulţumesc pentru ceea ce am învăţat la şcală.

Însă altceva m-a ambiţionat. Mai bine zis, altcineva. Profesorul de sport. Era tânăr, frumos şi sexi, în opinia mea de copilă visătoare de clasa a şaptea. Aşa că îl ascultam cu ardoare când mă punea să fac rostogoliri pe saltea, să sar peste capră, moment în care rămâneam tot timpul suspendată pe ea, pentru bucuria de a fi dată jos de către profesor, sau de a face exerciţiile pe care vi le prezint mi jos, eu crezând că profesorul mă punea intenţionat să fac asta (deşi toti copiii făceau aceleaşi exerciţii, inclusiv băieţii).

Tot ce trebuie să faci este să acorzi un sfert de oră zilnic pentru câteva exerciţii şi vei avea un fund ferm. Nu spun că va fi nici greu, nici uşor. De fapt, să-ţi spun că vei simţi cum arde carnea pe tine, la un moment dat? Totul ţine de cât de mult îţi doreşti să arăţi într-un fel, în acela în care să te simţi bine tu cu tine. Găseşte motivaţia, aşa cum am găsit-o eu în clasa a şaptea ;). Să nu crezi că eu nu fac aceste exerciţii azi. Am împlinit 30 de ani, totuşi. Corpul are nevoie de sănătate, implicit de activitate fizică.

Iată mai jos un video, în care poţi exersa împreună cu tipa care dă aceste sfaturi, pentru că e mai simplu atunci când nu faci de una singură :).

Şi nu uita că lucrurile importante cer sacrificii ;).

Articolul precedent Cum îi arăţi unui bărbat că eşti singură şi disponibilă
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!