Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Cum îi arăţi unui bărbat că eşti singură şi disponibilă

Cum îi arăţi unui bărbat că eşti singură şi disponibilă

0
Cum îi arăţi unui bărbat că eşti singură şi disponibilă

 

Singură şi disponibilă. Dacă ai o aşa libertate, nu e foarte greu să-i arăţi unui bărbat că se poate apropia de tine. Cum o faci, totuşi, fără a-i spune direct în cuvinte?

Prin flirt. Fii şarmantă şi seducătoare. Naturală. Atentă (da, ciuleşte urechile când vorbeşte cu tine, nu lăsa mintea şi ochii să fugă după cai-verzi-pe-pereţi). Amuzantă. Caldă. Inocentă. Foloseşte un parfum de calitate. Cum spunea Coco Chanel, „o femeie fără parfum este o femeie fără viitor”.

Sunt multe calităţi pe care fie le-ai avut dintotdeauna, fie le capeţi cu timpul. Important este să fii tu, jucăuşă şi ghiduşă, să-ţi foloseşti talentul în arta seducţiei într-un mod subtil, să zâmbeşti mult, dar nu prosteşte, să te joci cu un fir de păr, aruncând din când în când câte o privire şi, neapărat, să-l priveşti în ochi când ciocniţi un pahar.

Arată-ţi feminitatea şi eleganţa atât prin rochia neagră până la genunchi, strânsă pe corp, cât şi prin gesturile simple. Fii, totodată, inteligentă şi analizează-l pe el în acelaşi timp. Poţi foarte bine să vorbeşti despre meciul de fotbal de seara trecută, chiar dacă nu ştii prea bine câţi jucători are o echipă de fotbal. Pentru că imediat ce observi că el continuă subiectul, vorbind despre penalty-ul sau şutul în vinclu pe care l-a dat un jucător despre care n-ai auzit niciodată, poţi să o dai într-o bârfă legată de picanteriile din viaţa amoroasă a lui Ronaldo.

Mai apoi, mergi cu discuţia către partea de cultură generală. Nu trebuie să fie vreun Einstein, dar îţi poţi da seama de un om dacă e citit sau nu. Dacă face o gafă spunând că îi place la nebunie Monalisa, dar că nu ştie cine a pictat Gioconda, ehe… poţi să-i dai o şansă, totuşi. Poate că omul este foarte bun la geografie, spre exemplu, şi ştie o locaţie superbă din Veneţia, despre care îţi poate povesti câte-n lună, şi-n stele.

Sugerez să fii însă moderată în flirturi. Nu o ţine una şi bună în glume, echilibrează jocul şi dă-o când în avansuri, când în umor. Nu chiar una caldă, una rece, pentru că apoi zăpăceşti omul şi nu mai înţelege ce doreşti. Ne jucăm, dar ne jucăm frumos.

A flirta nu înseamnă neapărat disponibilitatea ta de a-i arăta că uşa casei tale este deja deschisă pentru el. Pentru a ajunge acolo… lasă-l să muncească un pic. Îţi vei da seama astfel dacă este pregătit pentru „munca” ce va urma. Secret: cu cât ţii mai mult un bărbat pe jar, cu atât mai tare îl intrigă acest lucru. Nu te lăsa aburită de cei care spun că eşti uşor demodată. În loc să fii una „de bifat”, poţi deveni una „de luat acasă” ;).

Tu ce spui? Care este modalitatea ta de a-i arăta unui bărbat că-ţi place şi că poate face un prim pas spre tine? 🙂

Articolul precedent TOP 3 alimente care nu trebuie să lipsească din viaţa unei femei
Articolul următor Acordă 15 minute din viaţa ta în fiecare zi şi vei avea un fund bombat, de invidiat
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!