Acasă Sanatate Educatie nutritionala TOP 3 alimente care nu trebuie să lipsească din viaţa unei femei

TOP 3 alimente care nu trebuie să lipsească din viaţa unei femei

0
TOP 3 alimente care nu trebuie să lipsească din viaţa unei femei

sport-rentree-800x500

Suntem femei, încă tinere, încă energice, încă frumoase!

Putem rămâne astfel toată viaţa, dacă avem grijă de noi şi consumăm produse cât mai sănătoase. Tinereţea se află în sufletul nostru, care nu are de ce să îmbătrânească, atâta vreme cât îi oferim ce are nevoie. Iată mai jos cele trei alimente la care o femeie nu are voie să renunţi niciodată.

Laptele
Alimentul miracol care este cea mai bună sursă de calciu este laptele. De aceea, este bine să consumi de cel puţin trei-patru ori pe săptămână. Produsele lactate au un rol important în sănătatea sistemului osos şi a dinţilor. De asemenea, previn obezitatea. Surprinzător, pentru că laptele, în general, este gras, indiferent de ce tip ai alege. Însă am cunoscut foarte multe femei suple, care beau zilnic câte un pahar cu lapte. Eu beau cam 3 sferturi de pahar, însă nu simplu, ci combinat cu două ouă de prepeliţă şi o linguriţă de miere, o dată la două zile.
Bananele
Fără banane nu ar trebui să existe dimineaţă, aş spune eu. Oferă energie pentru toată ziua şi, în plus, ţin şi de foame. Sunt fructele care îţi calmează stomacul, atunci când nu reuşeşti să-ţi iei micul dejun şi trebuie să fugi spre serviciu. Gustoase şi hrănitoare, bananele, printre cele mai cumpărate fructe exotice (văzut cu ochii mei asta, atât în piaţă, cât şi în supermarket-uri), conţin 0 grame grăsime şi 0 grame colesterol.
Sardinele
Ideale în această perioadă, a postului Crăciunului. Acestea reprezintă un tip mic de peşte, cu oase mărunte şi moi, astfel încât le poţi consuma cu totul. Sardinele, foarte bogate în acizi graşi Omega-3, sunt recomandate pentru că au calciu, fier şi potasiu, care hrănesc pielea, părul şi unghiile. Oricât de blamată ar fi mâncarea la conservă, eu sunt înnebunită după sardinele conservate. Poţi să prepari rapid ceva, astfel încât să-ţi potoleşti foamea, când ajungi acasă, spre exemplu, după o zi de muncă, şi îţi dai seama că nu mai ai nimic gătit în frigider.
Articolul precedent Cea mai bună reţetă cu dovleac turcesc
Articolul următor Cum îi arăţi unui bărbat că eşti singură şi disponibilă
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!