Acasă Educatie Frumusete Află cum să ai o ținută reușită, de sezon rece

Află cum să ai o ținută reușită, de sezon rece

0
Află cum să ai o ținută reușită, de sezon rece
sursa foto: zastavki.com

Astăzi aș vrea să vă vin în ajutor cu câteva sugestii vestimentare care să vă inspire în zilele reci de toamnă care urmează și să vă facă să vă simțiți mai puțin inconfortabil înfofolite din cap până în picioare.

Jacheta

Că tot este frig afară primul obiect de vestimentație despre care o să spun câte ceva este jacheta, o piesă care nu poate lipsi din ținutele noastre în această perioadă friguroasă a anului și care nici nu va lipsi în următoarele luni, pentru că suntem în prag de iarnă. Cuvântul „jachetă” denumește ceva atât de abstract în zilele astea în care sunt mii de modele de astfel de piese vestimentare încât fiecare se gândește la ce are în garderobă sau ce ar purta atunci când citește acest cuvânt. Așadar, ca să nu mă lungesc (că și așa sunt lată :)) ) am să spun că deja nu mai este la modă să asortezi cromatic jacheta cu încălțările. Poți să o porți cu o eșarfă asortată cromatic (eu port eșarfele și pe cap, mai ales acelea circulare, pentru că mi se pare foarte feminin și îmi place să îndrăznesc să nu fiu cool, să mă îmbrac așa cum simt), dar cu o textură foarte fină dacă geaca este dintr-un material rigid, sau un șal tricotat, foarte voluminos, dacă materialul din care este confecționată are un aspect mai delicat.

Încălțările

Eu sunt o tipă destul de scundă și, în timp, am învățat să fac mici trucuri vestimentare, dar nu pentru a părea înaltă, ci pentru a nu părea și mai scundă. Încălțămintea este foarte importantă într-o ținută fiindcă o poate schimba complet în bine, dacă este aleasă potrivit. Trebuie să porți modele care te avantajează, și nu care sunt la modă. Nu purta niciodată cizme lungi, fără toc, dacă ești scundă, deoarece o să-ți scurtezi picioarele și mai tare. Pentru mers la facultate, la școală sau la serviciu, alege bocanci sau ghete fără toc, dacă vrei să te simți confortabil, dar evită cizmele! Dacă insiști să porți cizme, alege unele cu toc înalt și un context potrivit pentru a le purta astfel încât să nu îți dea un aer vulgar.

Fustă sau pantaloni?

Eu personal mă simt mult mai comod să ies din casă într-o pereche de pantaloni și nu într-o fustă. Dar nu spun „nu” dacă găsesc că se potrivește mai bine într-o anumită combinație o fustă. Pentru perioada asta rece nu putem purta orice fuste, chiar dacă luăm dresuri. Trebuie să avem grijă la materiale: fustele de vară sunt mult diferite de cele care pot fi purtate în perioada rece, atât prin textură, cât și din punct de vedere cromatic. Culorile pastelate combinate cu cele vii într-un imprimeu pe o fustă îți indică despre ea că este pentru vară. De asemenea, eu consider că fustele maxi sunt doar pentru vară, atât timp cât tu te îmbraci destul de cumințel și nu faci cine știe ce styling.

Dacă personalitatea vestimentară îți permite și ești o tipă îndrăzneață poți să nu ții cont de limite și să te îmbraci nonconformist, însă ai grijă să controlezi corect astfel de mixuri, ele sunt foarte greu de nimerit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!