Acasă Lifestyle Află de ce horoscopul este un „mai nimic” ambalat în sclipici

Află de ce horoscopul este un „mai nimic” ambalat în sclipici

0
Află de ce horoscopul este un „mai nimic” ambalat în sclipici
sursa foto: media.publika.md

Am avut o perioadă în care credeam în ceea ce auzeam sau citeam la rubrica „Horoscop” și chiar mă ghidam după asta, deși nu întotdeauna era satisfăcător ceea ce auzeam. Mai nou am decis să nu mai cred în lucruri de genul pentru că nu au o bază solidă. Am înțeles asta atunci când am descoperit că am o pasiune pentru astronomie și mi-am dat seama că astrologia nu prea se bazează pe niște lucruri concrete.

N-au, dragă, legătură planetele celelalte cu noi, și nu ne influențează. Și mai ales, oamenii sunt extrem de diferiți între ei chiar dacă s-au născut în aceeași lună a anului. Nu au cum să aibă trăsături nici măcar asemănătoare doi oameni născuți în aceeași zodie decât prin coincidențe. Oamenii nu trebuiesc clasificați după perioada în care sunt născuți. Ei reacționează similar strict în funcție de personalitate(există patru mari categorii), de caracter, educație, ereditate, mediu și multe alte lucruri care au contribuit la dezvoltarea lor ca ființe sociale.

Este foarte clar că regula cu potriveala zodiilor este o invenție care vinde foarte bine în media. Probabil nu de puține ori remarci că soțul sau iubitul tău este într-o zodie total nepotrivită, iar în realitate vă completați perfect, vă înțelegeți de minune și ajungeți, poate, să fiți suflete pereche pentru totdeauna.

Exemplul meu

Partenerul meu de viață este în zodia racului, iar eu sunt capricorn. Se spune că, fiind zodii diametral opuse pe cercul zodiacal, nu pot conviețui prea bine împreună. Însă țin să vă anunț că ne este foarte bine, ne completăm ca și când am avea alte zodii, dacă ar fi să ne luăm după clasificarea asta.

Este clar că nu are cum să se aplice un anume lucru pentru toți oamenii născuți în aceeași perioadă, este clar că suntem diferiți, trăim experiențe diferite, este clar că nu pot fi oamenii împărțiți în 12 categorii. După cum am menționat și mai sus, sunt patru mari categorii de personalități, stabilite în funcție de anumite manifestări și comportări din punct de vere psihologic, însă nici asta nu ne poate defini în totalitate. Dacă ești sangvinic, nu înseamnă că nu poți avea și momente caracteristice colericului.

Nu vă luați după zodii și lucruri de genul care încercă uniformizarea. Fiecare este unic în felul său și fiecare are farmecul său. Dacă auzi astăzi la horoscop că îți merge bine în afaceri, iar tu ești studentă la matematică, nu îți face iluzii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!