Acasă Lifestyle Agățatul pe Facebook se poate termina cu… “Du-te dracu de idioată!”

Agățatul pe Facebook se poate termina cu… “Du-te dracu de idioată!”

1
Agățatul pe Facebook se poate termina cu… “Du-te dracu de idioată!”

Este unul dintre puținele lucruri pe care îl fac în mod oboșnuit, și anume să scot public mesaje care sunt date în privat. Aș putea scrie proză scurtă din toate mesajele care curg… bune maniere sau literatură erotică, după caz 😅.

Nebuni oameni, pe cuvânt. Zici să le răspunzi la salut, că așa-i de bun simț, și na-ți-o p-asta! Înjurată nu mai fusesem de ceva vreme. Da’ eu “fac un om de-l înnebunesc”. Și dacă “ascultam să ne vedem ieri”… ehe, alta era postarea acum 😅.

Ar fi trebuit să mă supăr, dar zău că nu mă pot opri din râs :)))). Amice… Voiam să zic ceva, dar mă abțin. Oricum nu mai ești pe-aici 😁.

Articolul precedent TEST DE CULTURĂ GENERALĂ. Accept doar 10 din 10!
Articolul următor Lecția de gramatică: Care PE care?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!