Acasă Carti Carti dezvoltare personala TEST DE CULTURĂ GENERALĂ. Accept doar 10 din 10!

TEST DE CULTURĂ GENERALĂ. Accept doar 10 din 10!

18
TEST DE CULTURĂ GENERALĂ. Accept doar 10 din 10!

Ei, nu accept! Ba da, pot să fie și opt-nouă. Sau chiar mai puține. Pentru mine e mulțumitor dacă, la fiecare test, rămâneți cu cel puțin o informație nouă. Și cel mai mult apreciez faptul că nu apelați la Google. Asta înseamnă că vă respectați pe voi înșivă :).

PS: Mulțumesc anticipat celor care revin cu feedback după terminarea testului. Mă ajută la “crearea” celui de lunea viitoare 😊.

Articolul precedent Filmul de weekend: „The Battleship Island”. Despre un tată şi fetiţa sa.
Articolul următor Agățatul pe Facebook se poate termina cu… “Du-te dracu de idioată!”
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

18 COMENTARII

  1. 25 de bani biletul de tramvai in ’70, un chilipir! Oare cat era salariul pe atunci de curiozitate pentru cultura mea generala? Foarte util textul, ma simt mai ‘smart’ dupa cele 10 intrebari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!