Acasă Lifestyle Bărbatul: “Pot rezista la orice, cu excepția ispitei”

Bărbatul: “Pot rezista la orice, cu excepția ispitei”

0
Bărbatul: “Pot rezista la orice, cu excepția ispitei”

Oscar Wilde a descris magistral bărbatul: “Pot rezista la orice, cu excepția ispitei”. Și tot el a spus că “Singura modalitate de a te elibera de ispită este să-i cedezi”. Pentru că bărbații au acea chemare animalică, poftesc și vor să aibă. Femeile au și ele fantezii sexuale, dar de cele mai multe ori, acestea conștientizează și își reprimă imediat gândurile.

Uite, într-o discuție mai aprinsă cu partenerul, începi deodată să te mângâi și să te dezbraci lent. Incredibil cum i se schimbă privirea, cum se așteaptă la și mai mult. Exact ca un cățeluș care se uită la o piatră aruncată de stăpânul său (mulți înțelepți au demonstrat cum reprezentanții sexului tare au un comportament asemănător cu cel al câinelui). Dar hei, e un lucru bun dacă faci asta! L-ai atras unde ai vrut tu. Dacă îi spuneai subtil, nu s-ar fi prins. Prea puțini sunt acei bărbați care cunosc mintea femeii, care au răbdare să o citească. Lor le convine de minune dacă spui direct ce vrei. Pentru că doar așa primești. Mă rog, doar așa primești mai repede, că până la urmă tot acolo ajungi :)))).

Bărbații sunt perverși. Adoră femeia și se gândesc destul de des la sex. Pentru că dorința sexuală are loc la nivelul creierului. Abia apoi ajung să cedeze. Necontrolând toate acele gânduri, cei mai mulți își înșală partenerele.

Urmez sfatul unei prietene și am să scriu și un articol despre cum cedează femeia în fața ispitei. Chiar dacă am scris mai sus că ea gândește rațional, știm cu toți că, la un moment dat, cedează. Pentru că, așa cum la bărbați este testosteron, la femei este foliculină. De fapt, doar despre asta trebuia să scriu. Nu e nimic nou că bărbații, cum am scris acum ceva timp AICI, gândesc cu alt “cap” :).

Articolul precedent De unde provine cuvântul “clitoris”?
Articolul următor TEST: Ai luat nota 10 la BAC? Hai cu 10 și la cultură generală!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!