AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuDupă câte întâlniri faci sex?

După câte întâlniri faci sex?

Published on

spot_img

O întrebare care n-are un răspuns clar. Faci sex când vrei, când simți. Poate ar fi trebuit să (mă) întreb altfel. După câte întâlniri (cu același bărbat, desigur), potrivit principiilor tale, este bine să faci sex? Că poți să simți că „te arde” de la primul sărut, dacă se întâmplă ca omul să aibă buze senzuale aproape ca ale tale :).

Cu cât mai târziu, cu atât mai bine. Ei nu pot înțelege asta, pentru că își folosesc alt „cap” atunci când vine vorba de gândire. Bine, acum depinde și ce îți dorești. Poate chiar tu ești cea care are nevoie de un sex bun și atât. Dar mă îndoiesc de asta. Noi, femeile, suntem construite să avem o latură emoțională mai dezvoltată decât a bărbaților. Tânjim mai mult după afecțiune decât după sex.

Este foarte probabil ca, după ce îi refuzi invitația lansată de el „un vin la mine acasă, un film, doar ne ținem în brațe”, bărbatul cu care îți dădeai mesaje amuzante la nouă dimineața, de se uita lumea la tine în metrou că ai gura până la urechi, să se răcească. Deodată, așa. Nici nu mai glumește, nici nu mai răspunde glumelor tale, dă răspunsuri seci și-ți spui că mai bine nu ți-ar mai scrie deloc, iar într-un final îl lași în voia lui.

Îl plăceai, știu. Și mie îmi plăcea (nu de al tău, ho :D). Ducă-se sănătos, dragă fată. Nu era pentru tine. Dacă tot ceea ce dorea cu și de la tine era să-ți îmbrățișeze trupul nopțile, și nu pe tine, cu totul, nu ai nevoie de un astfel de om în viața ta. Dacă îi oferi cea mai dorită parte din tine într-un timp prea scurt, se taie prea repede pofta de a-l cunoaște. Ce mai ai de dat, de oferit dacă ai dat-o și pe „aia mică” :)? Cunoaște-l un pic mai bine. Știu că este important și sexul, la naiba, e foarte important – personal, aș spune că în procent de 65% – dar, crede-mă că, după ce ți-a oferit un orgasm de zile mari, nu mai ai ocazia să-l analizezi la fel de obiectiv și să-i observi restul calităților sau defectelor.

Desigur, am un răspuns și pentru întrebarea: „Dar dacă nu mai este interesat de tine după acea perioadă de probă?”. Adică îl ții doar în întâlniri prin oraș, vă mai pupațu, eventual pipăiți prin mașina, ajungeți în punctul în care faceți sex, iar după câteva zile se rupe ceva. Nu considera că ai pierdut o lună din viața ta degeaba. Nimic nu e în zadar. Iar dacă nu mai are drag de tine, ia lucrurile ca atare. Nu era persoana potrivită. Și tu ți-ai luat de la el ce ai avut nevoie. Și tu te-ai simțit bine și te-ai distrat în perioada asta scurtă de timp.

PS: De abstinență n-a murit nimeni până acum. Vă spune o femeie care încă rezistă :).

PPS: Acum vreo câteva luni am scris un articol despre cum am ieșit la întâlnire cu un bărbat ce părea interesant, dar care a dat cu bățu-n baltă fix la final, când ne luam rămas bun – AICI.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!