AcasăLifestyleCe-și doresc femeile la o primă întâlnire?

Ce-și doresc femeile la o primă întâlnire?

Published on

spot_img

Ce-și doresc femeile la modul general de la un bărbat încă n-am descoperit. Normal, nici măcar nebunul ăla de Freud n-a aflat, cu toate că și-a dedicat mare parte din viață studiului psihicului uman, îndeosebi celui feminin :).

Înainte de toate, cum se ajunge la acea primă întâlnire? Sunt bărbați (zic bine, nu doar băieți) care fac propunerea unei ieșiri la cafea ca și cum i-ar face un favor acelei femei. Hai să lămurim puțin asta. Cu sau fără invitația ta, ea tot iese din casă. Ieșiți împreună ca să vă simțiți bine, să vă distrați, să vă cunoașteți. Nu cu gândul de a o lua de nevastă sau ca ea să te ia de bărbat. E o chestie reciprocă. Așa că nici nu te poziționa sub ea (mă rog, nu vorbim aici la propriu – sau figurat, cum naibii o fi!? 😁), dar nici nu te umfla în pene și nu face pe arogantul, că nu ești primul sau ultimul care oferă o cafea.

O altă chestie pe care nu o pot înțelege în ruptul capului este de ce invitația are loc în mediul online. Mă, pentru voi, restul – femei și bărbați – nu contează ce voce are persoana respectivă? Ce ton? Ce accent? Ce fel de a vorbi? Nu sunteți curioși dacă e ceva de capul ei înainte de a decide dacă ieși alea două ore din casă?

Bun, să trecem peste :). Ce credeți că-și doresc femeile la o primă întâlnire? Cele de mai jos vin în urma unui sondaj de opinie (sondajele astea sunt preferatele mele: vezi exact reacția și expresia persoanei respective când aude întrebarea și îți oferă apoi un răspuns).

  • Umor. Amuzament. Să râdă. Să nu se plictisească. Să existe subiecte de discuție. Să nu fie multe momente de tăcere, în care nimeni nu mai scoate un cuvânt. Mi se par cele mai jenante. Asta nu înseamnă că trebuie să sari pe ea cu o rafală de întrebări. Unele pot fi incomode și deranjante. Ca de exemplu, nu încerca să-ți bagi bocancii în viața ei încercând să afli cum au decurs relațiile anterioare. Nu așa cunoști persoană. Puțină diplomație ;).
  • Să plătească bărbatul consumația. Eh, acesta este un subiect larg dezbătut, nu doar în scris, ci și în viața reală. Este politicos să te oferi să plătești consumația, chiar dacă el a lansat invitația. Sigur, potrivit codului bunelor maniere, cine invită, plătește. Am mai scris AICI despre asta – de unde mi-am atras așa, o mică serie de critici, uof, uof :).
  • Înainte de ~stai, cine plătește?~, să știi unde să o duci. Dacă la întrebarea ”în ce cafenea să mergem?”, îi răspunzi cu ”unde vrei tu, acolo mergem”, în condițiile în care tu ai fi făcut invitația, atunci nu pică bine. Un pic de inițiativă, mon cher, că nu dai în greu. Da, da, știu, tu deja ai făcut cinci pași până acolo, să mai facă și ea. Ei… :).
  • Să o conduci acasă. Cu taxiul e cam nepotrivit. Se gândește că vrei să te autoinviți la ea sau cine știe ce. Deci o conduci doar dacă ești cu mașina. Dar și aici are gânduri. Dacă ți se năzare pe drum să schimbi adresa și să o inviți la tine? Nu de alta, dar ea nu vrea așa… nu din prima seară adică :D. Poate din a 90-a, naiba mai știe cum gândesc femeile? Am lămurit, cât de cât, AICI 🙂 (apropo, conform unor studii, nu mai este valabilă regula celor trei întâlniri; acum e cu cinci 😁).
  • Să nu vii în adidași. Te rooog, nu în adidași la prima întâlnire! Nici prea elegant, că nu te duci la nuntă :D. Casual, așa (deși, personal, am să prefer întotdeauna cămașa cu sacou și pantofi 😊). Oricum te-ai îmbrăca, neapărat să fii îngrijit. Gen fără păr gras și unghii netăiate. Asta deja nu mai are legătură cu prima întâlnire, ci cu tine, ca om 😉.
  • Mai are sens să zic de cum vorbești limba română? Corect gramatical și alte alea? Nu, asta chiar poate fi tăiată. Dacă faci dezacorduri, nu ajungi nici până în parc 🤭😉. PS: Se iartă spui “vroiam” în loc de “voiam”, că îți primești la a doua întâlnire lecția de gramatică 😁.
  • Fără flori! Suntem romantice, ne plac florile, dar nu la prima întâlnire. Crede-mă, chiar și alea de sunt acre până-n măduva oaselor, tot rămân plăcut surprinse când primesc flori. Dar mai așteaptă și tu un pic, fără dulcegării și romantism din prima. Că pari prea… cum să zic?… Prea amorezat? Nu-mi găsesc cuvintele :D.
  • Bune maniere. Le ai sau nu le ai. Nu trebuie să faci eforturi, pentru că ești sau nu ești manierat. Gestul de a deschide ușa atunci când intrați într-un local sau oferitul paltonului la plecare s-au făcut de acum mai bine o sută de ani. Să fii galant nu te costă nimic, doar spune multe despre tine :).
  • Nu puncta prea mult câte lucruri ai făcut tu la viața ta, ce realizări ai în plan profesional și cât de bine câștigi, că nu impresionezi. Mă rog, pe termen scurt, ești interesant, dar nimic mai mult :).

Cam atât de la doamne. Urmează un articol despre ”Ce-și doresc bărbații la o primă întâlnire?”. Scris, bineînțeles, de un bărbat. Că na, așa cum ei nu pot intra ușor în creierele noastre, nici noi nu putem face asta. Ăă, ok, retrag cuvintele :)))… Pentru noi e mult mai simplu să vedem ce au ei în minte. Ce să-i faci, femeia, așa s-a născut ea, cu al șaselea simț și cu intuiție :D. În rest, Dumnezeu cu mila. Că bărbatul și femeia sunt egali. În corporații, cel puțin. Că în dogma bisericească… “și femeia să asculte de bărbat” 🤭😁!

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!