Bărbatul vieții mele

Published on

spot_img
9851e806f98a16be9295aac48610e6ac
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să mă asculte și să mă înțeleagă, chiar dacă spun banalități. Chiar dacă par plictisitoare și penibilă în anumite momente. Să mă sărute pe năsuc și să râdă cu mine sau să-mi explice cu tandrețe când nu știu ceva.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să fie mândru de mine și să mă laude, indiferent de câți bani câștig și indiferent de realizările pe care le am sau nu.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să-mi acorde atenție și să mă facă să mă simt iubită, respectată, protejată. Să nu mă înnebunească cu gelozii, să fie încântat atunci când sunt privită pe stradă de către alți bărbați.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să știe ce este acela un dialog. Să nu-mi întoarcă spatele și să mă lase plângând în cameră, iar el să plece nervos. Să încercăm să ne reamintim că unul dintre cele mai importante lucruri care ne-a legat a fost comunicarea. Să ne readucem aminte de ce ne-am îndrăgostit unul de celălalt.
Îmi doresc ca bărbatului vieții mele să-i pot spune totul. Să nu mă condamne pentru greșelile făcute. Să-mi dea un sfat potrivit. Să mă încurajeze atunci când am un vis ori un plan. Să-mi spună că-mi va fi alături și că, împreună, vom reuși.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să cunoască expresia „a face dragoste”. Să nu se aștepte să desfac picioarele pentru simplul fapt că am decis să-l țin de mână până la sfârșitul vieții. Să mă facă să mă simt dorită.
 Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să aibă încredere în mine. Să ne uităm unul în telefonul celuilalt, dar nu pentru că am bănui ceva. Să știm că suntem împreună pentru simplul fapt că ne iubim, iar neîncrederea nu-și are rostul.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să aibă o relație bună cu ai mei,  să facem împreună un gratar și să ne bucurăm de liniștea familiei noastre.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să înțeleagă că, uneori, am nevoie să ies doar eu cu fetele. Așa cum și eu voi înțelege de „berea cu băieții”. Este important ca intimitatea fiecăruia să să fie respectată într-un cuplu.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să aprecieze tot ceea ce fac în casă. Să înțeleagă că nu și-a luat o femeie de serviciu. Că dacă fac curat, spăl și gătesc este pentru că știu să fiu femeie de casă și pentru că-l iubesc. Pentru că, pur și simplu, mi-e drag să fac toate astea pentru noi doi.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să știe să-mi facă o surpriză, fără a fi o sărbătoare anume. Să ne facem timp pentru o evadare din localitatea în care trăim, să ne relaxăm în weekend-urile libere, să ne bucurăm de noi.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să mă sărute de „noapte bună” și să mă țină în brațe până ne ia somnul.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele să împartă cu mine atât momentele frumoase, cât și pe cele urâte; să împărțim zâmbetele și fericirea, dar și  lacrimile, suferința, neajunsurile și necazurile.
Îmi doresc ca bărbatul vieții mele, sufletul meu pereche, omul pe care l-am ales până la sfârșitul vieții mele, să mă iubească chiar și atunci când voi lua câteva kilograme în greutate, să-mi accepte minusurile, să-mi înțeleagă capriciile, să știe să mă calmeze când sunt nervoasă, să discute cu mine despre absolut orice problemă, să-mi fie cel mai bun prieten. Pentru că, înainte de a fi iubire, e necesar să se lege o adevărată prietenie.

Ultimele Articole

Cum a fost la primul Book Club din 2024: ”Ora 25”

Am început anul 2024 cu un nou club de lectură, "Ora 25", de C....

RECENZIE: 3 Mai – Versuri, de Cristina Chilianu

Cât de mare să fie coincidența să ajungă în mâinile mele o carte care...

RECENZIE: Gustul pentru infinit. Însemnările unui Discipol, de Teodor Onea

Cum este să ai norocul să întâlnești un om care să îți devină mentor?...

Book Club de Dragobete: ”Măștile fricii”, de Camelia Cavadia, la Palatul Noblesse

În Luna Iubirii explorăm aromele literare și conexiunile umane la încă un Book Club...

More like this

Cum a fost in Tabara de Lectura pentru Adulti (Ograda Bunicilor)

Tabăra de Lectură pentru Adulți a continuat cu a V-a ediție. De data aceasta,...

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...
error: Content is protected !!