AcasăFrumuseteCoafuraBatiste, șamponul uscat fără de care nu pot trăi

Batiste, șamponul uscat fără de care nu pot trăi

Published on

spot_img

Dacă este ceva pe lumea asta pe care eu să-l invidiez la o femeie, acela este părul (na, și ele îmi invidiază mie fundul – sau mă rog, în “tinerețe” eram invidiată 😅). Serios acum, sunt femei care parcă prea le au pe toate. Și picioare, și buze, și sâni, și fund, și… păr. Fac ce fac și mă întorc la păr, că asta mă doare pe mine mai tare. Toate măștile din comerț și cele handmade nu au făcut prea multe minuni în toți acești ani.

Vreau să zic că eu chiar îl îngrijesc, însă când nu ai în familie persoane cu podoabe capilare de invidiat, n-ai ce-i face. E genetic. Ca și cu dinții 😁.

Să nu credeți că mi-am luat vreo 10.000 de euro pentru reclama asta. Nu, că nici nu am plete de Cosânzeană, nici nu sunt cântăreață și, mai ales, nici nu mă cheamă Delia 😅 (yep, atât a luat frumoasa cu ochi albaștri pentru o reclamă la Batiste). Eu nimic. Și nu pentru că nu mi-ar sta bine în buzunar câteva sute de lei (zic lei, că na, la cât a crescut euro, slabe șanse 😏), dar, deși am primit câteva oferte pe mail, încă nu am SRL. Până atunci, tot fac reclamă. La produsele testate de mine și care mă mulțumesc, desigur :).

Părul meu

Părul meu este cel mai fin și mai mătăsos din câte am văzut vreodată. Pare că mă laud, dar zău că nici nu-mi trece asta prin cap. Firul meu de păr este rar și subțire. Volum ioc. Pe deasupra, se îngrașă repede. Și atunci apelez la pudra de păr, care îi dă volum, și la șamponul uscat (cel menționat în titlu), care îl ajută să stea cât de cât ok vreo trei zile (hai patru, cu indulgență).

Voi folosiți altceva? Mă refer la voi, acelea care vă regăsiți în articol. Că dacă-mi vine o mândră și-mi spune că ea se spală de o viață cu șampon de urzică și că părul ei este incredibil de des și de frumos, o ciuful 😅. Nu întotdeauna are legătură cu șamponul. Repet ce spuneam mai sus, e genetic :).

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...
error: Content is protected !!