Black Friday la carti 2019
Black Friday la carti 2019

Azi e ziua cea mare! Stați confortabil în pat sau pe scaun, scoateți telefoanele sau laptopurile și pregătiți-vă de analizat! Black Friday 2019 este disponibil timp de 24 de ore pe Libris și Elefant. 

Orice carte pe care ați dorit-o în trecut este acum disponibilă la reducere pe unul dintre cele două mari site-uri. Și nu vorbim despre orice reducere, ci despre cele mai mari reduceri din tot anul!

 VEZI AICI OFERTA LIBRIS PENTRU BLACK FRIDAY 2019 

 VEZI AICI OFERTA ELEFANT PENTRU BLACK FRIDAY 2019 

libris.ro
elefant.ro
Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here