Reduceri masive la cărți pe Elefant de Singles' Day
Reduceri masive la cărți pe Elefant de Singles' Day

Ziua de 11.11 a reprezentat prilejul perfect pentru companiile de pretutindeni să creeze Singles’ Day. Este un fel de Ajun al Crăciunului, dacă ne gândim că vineri avem Black Friday.

Elefant vine de SinglesDay cu reduceri masive la toate produsele, inclusiv la cărți. Majoritatea titlurilor au reduceri de 50%, dar sunt foarte multe ale căror reduceri ajung chiar și la 85%!

 VEZI AICI OFERTA SINGLES DAY DISPONIBILĂ DOAR AZI PE ELEFANT 

elefant.ro
Singles’ Day se pare că este pe placul românilor, dacă ne gândim că Elefant a avut site-ul picat de dimineață, iar nici acum acesta nu se mișcă tocmai cum ar trebui.

Spor la cumpărături!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!
    M-am abonat din greseala sa primesc notificari la blogul/vlogul dv si nu vad ca exista vreo posibilitate sa ma dezabonez…

    Va rog sa scoateti adresa mea email din lista dv de distributie. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ