Acasă Arhiva BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

0
BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel

Clubul de lectură al lunii aprilie aduce un scriitor contemporan străin, de această dată prin romanul „Marea liniștii”, de Emily St. John Mandel. Este a XXXII-a ediție a clubului iCarte, iParte și a treia ediție în care are loc în două orașe concomitent, București, respectiv Constanța.

Eveniment: Book Club

Locație:
  • Londohome, str. Gen. David Praporgescu nr. 31, București
  • Books Cafe (Prăvălia cu Cărți), str. Ștefan cel Mare 31, Constanța

Data: 20 aprilie, orele 14.00-16.00

Carte: „Marea liniștii”, de Emily St. John Mandel

Organizator: iCarte, iParte

Moderatori:

  • Roxana Brănișteanu (București)
  • Monica Alexe (Constanța)

Parteneri: Londohome, Books Cafe, Asociația ICARTE, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate, RawMania Sweets, DeliCasa.

Despre romanul „Marea liniștii”, de Emily St. John Mandel

„Marea liniștii” are acțiunea în anul 1912 și este un roman despre artă, timp, iubire și pandemie. Este a șasea carte pe care autoarea de origine canadiană o scrie, iar cea de față este ecranizată de HBO Max. Vom povesti mai multe în cadrul clubului de carte din 20 aprilie. Cum locurile sunt limitate atât în București, cât și în Constanța, vă invităm să vă rezervați un loc la numerele de telefon de pe afișul de mai jos.

Afiș realizat de Portretul unui Cititor

Articolul precedent BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!