Acasă Arhiva BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

0
BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri

Luna martie a fost dedicată celor două cluburi de lectură, din 2, respectiv 16 martie. Pe 2 martie am povestit AICI, iar pe 16 ne-am întâlnit cu Radu Paraschivescu la Palatul Noblesse din București, pentru a povesti despre „Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri”. Clubul de lectură a avut loc și în cafeneaua Books Cafe de la Prăvălia cu Cărți din Constanța, de unde cititorii s-au conectat cu noi prin Zoom.

Eveniment: Book Club
Data: 16 martie, orele 11.00-13.00
Locație București: Noblesse Palace, str. Sfinților nr. 7
Locație Constanța: Books Cafe by Prăvălia cu cărți,
Carte: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri, de Radu Parashivescu
Invitat: Radu Paraschivescu
Organizator: iCarte, iParte
Moderatori: Roxana Brănișteanu (București) și Monica Alexe (Constanța)
Parteneri: Palatul Noblesse, Books Cafe, Bunica gătește, RawMania, DeliCasa
Partener media: Radio TaNăNaNa
Discuții literare cu Radu Paraschivescu

Într-o atmosferă plină de căldură și pasiune pentru literatură, Clubul de Lectură a adunat iubitorii de cărți într-un eveniment de neuitat la Palatul Noblesse din București. Tema clubului a fost romanul captivant „Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri” al scriitorului Radu Paraschivescu. Împărțită între două locații, întâlnirea a fost disponibilă și online, prin intermediul platformei Zoom, la Books Cafe din Constanța.

Participanții au avut privilegiul de a intra în dialog direct cu scriitorul și de a explora împreună tainele și subtilitățile operei sale. Discuțiile literare au fost pline de profunzime și entuziasm, în timp ce fiecare participant împărtășea interpretările și impresiile personale despre romanul menționat mai sus.

Cafea, ceai, smoothie, prăjituri și ciocolată

Evenimentele iCarte, iParte oferă, de fiecare dată, și o experiență culinară deosebită. De la ceai și cafea la smoothie-uri și sucuri bio, sărățele și prăjituri delicioase, cu ciocolată de casă, acestea au creat un cadru perfect pentru conversațiile literare. Le mulțumim partenerilor din București, cât și celor din Constanța: Bunica gătește, Sloop, RawMania și DeliCasa. Mulțumir deosebite celor care au găzduit cele două eveniment: Palatul Noblesse din București și Books Cafe by Prăvălia cu cărți din Constanța.

Clubul de Lectură a demonstrat încă o dată că cărțile nu doar îmbogățesc mintea, ci și creează conexiuni semnificative între oameni, într-o lume în care astfel de întâlniri sunt tot mai prețuite.

Următorul club de lectură va avea loc pe 27 aprilie, iar cititorii se vor întâlni pentru a povesti despre „Marea liniștii”, de Emily St. John Mandel de la Editura TREI. Înscrierile se fac la numărul de telefon din afișul de mai jos.

 

GALERIE FOTO realizată de Gina Soare

FOTO de la clubul din Constanța:

Articolul precedent Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!
Articolul următor BOOK CLUB: Marea liniștii, de Emily St. John Mandel
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!