Acasă Arhiva Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

0
Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!

Dragi cititori, iată-ne ajunși la a VII-a ediție a taberei de lectură pentru adulți. De această dată, mergem în județul Sibiu, la Veseud 11, care se află chiar în satul Veseud.

  • Eveniment: Book Camp by iCarte, iParte
  • Locație: Veseud 11, sat Veseud, județ Sibiu
  • Organizator: Roxana Brănișteanu (iCarte, iParte)
  • Perioada: 21-24 iunie 2024
  • Parteneri: Veseud 11, LibrăriaOnline, Ovidiu Yang, I Wood Be, DrinkStory, ALCHEMICO
  • Partener media: Radio TaNăNaNa
  • Disponibilitate locuri: 0/30

Ateliere și activități în Tabăra de Lectură pentru Adulți de la Veseud

În tabăra de la Veseud 11 din județul Sibiu vom avea o serie de ateliere și activități, de la mindfulness, scriere creativă, frământat pâine până la jocuri de cunoaștere interpersonală, activități bazate pe cărți și chiar o petrecere pentru a aniversa cinci ani de când există iCarte, iParte pe piața culturală din România.

Veseud 11, sat Veseud, județ Sibiu

Satul Veseud se află în comuna Chirpăr, la șase kilometri sud de Agnita și a fost prima oară atestat în 1379. Veseud 11 a fost construită în anul 1883, și încă păstrează aspectul de odinioară. Pe lângă apartamentele și camerele de cazare, casa de oaspeți ne pune la dispoziție și o zonă de recreere, aflată în șura nou modernizată, luminoasă, unde vom servi mesele și vom avea o serie de activități. Vom avea și un atelier de degustare de vin și produse locale, cât și sport și drumeție în liniștea satului Veseud. Focul de tabără, devenit celebru în cadrul taberelor iCarte, iParte cu poeziile noastre, va fi nelipisit și de această dată.

Pentru tabăra de vară nu mai sunt locuri disponibile, însă puteți rezerva un loc în tabăra de toamnă din Delta Dunării (e-mail: office@roxanab.ro).

Articolul precedent BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides
Articolul următor BOOK CLUB cu Radu Paraschivescu: Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!